Wella Professionals, vodeći svjetski brend profesionalnih boja za kosu, penje se do novih visina u sjaju i toniranju lansiranjem novog SHINEFINITY, dugotrajne glazure u boji bez podizanja boje i oštećenja, pružajući boju vjernu tonu sa svilenkastim osjećajem kose.

Sjajna kosa zdravog izgleda vrlo je tražena, a usluge posvjetljivanja i toniranja postaju neke od najtraženijih u salonima. 8 od 10 žena kaže da traže rješenje za sjaj koji duže traje i proizvode koji bolje štite njihovu kosu od oštećenja.

SHINEFINITY donosi sljedeću generaciju s 32 prozirne moderne nijanse za beskonačne mogućnosti i sjaj koji možete osjetiti, bez podizanja i oštećenja.

Nova linija uvodi najsavremeniju čistu formulu s pH uravnoteženom tehnologijom koja konačno razbija paradigmu da samo kisela boja može biti bez štete na kosi. Formulacija je osmišljena za reguliranje i kontrolu razine pH tokom cijelog procesa bojenja, što rezultira pouzdanim rezultatima boje vjernim tonu. To znači nula podizanja i nula oštećenja, za kosu zdravog izgleda koja blista i ima svilenkast osjećaj.

SHINEFINITY je kreiran zajedno s ambasadoricom brenda Wella Professionals Patricijom Nikole, ikonom društvenih medija s više od milion pratitelja na Instagramu, poznatom kao @PaintedHair. Patricia je stručnjakinja za glossing i najpoznatija je kao pionirka u trendovima bojenja kose i prekrasnim tehnikama. Patricia je sudjelovala u dizajnu SHINEFINITY-a i također je sudjelovala u kreiranju “Shimmer Melt Glaze”, jedne od dvije nove ekskluzivne usluge u salonu.

Lansiranjem SHINEFINITY, Wella Professionals podržava salone da povećaju svoje prihode dodavanjem glazure u servisni meni i lansiranjem nove SHINEFINITY Color Glaze kako bi iznenadili svoje klijente pouzdanom i dugotrajnom Color Glaze bojom bez oštećenja kose.

Wella Professionals s ponosom nastavlja postavljati najviše standarde pružajući proizvode i usluge dizajnirane da inspiriraju frizere širom svijeta.”

Da biste saznali više i vidjeli proizvode skenirajte kod:

Wella Company jedna je od vodećih svjetskih kozmetičkih kompanija, koju čini porodica legendarnih brendova uključujući Wella Professionals, Clairol, OPI, Nioxin, Sebastian Professional i GHD. U Welli, mi smo inovatori koji putem naših robnih marki nastoje inspirirati potrošače i stručnjake za ljepotu da izgledaju, osjećaju se i budu ono što istinski jesu. Posvećeni smo izgradnji najboljih rješenja za ljepotu u industriji u kojoj naših 6000+ zaposlenika u više od 100 zemalja može dati najbolje od sebe. Vođeni vrijednostima naše firme i vođeni svrhom pozitivnog utjecaja na ljude, putem naših proizvoda i prema našem planetu i društvu, osiguravamo održivi rast svim dioničarima. Za više informacija o firmi Wella posjetite www.wellacompany.com i pratite nas na LinkedInu, Instagramu i Facebooku.