Modni brend HAAD predstavlja vrhunsku modnu umjetnost u Bosni i Hercegovini, i to u srcu Sarajeva na adresi Brodac 3 u Starom gradu, u svom novootvorenom prodajnom objektu.

Pod vodstvom talentiranog dizajnera Adnana Hajrulahovića, već 22 godine HAAD se bavi svim aspektima mode, od apstraktne i konceptualne do visoke mode.

Kolekcije ovog visokokvalitetnog brenda predstavljene su na revijama širom svijeta, a saradnje s mnogim poznatim osobama i korporacijama potvrđuju poziciju HAAD-a kao pionira na bh. modnoj sceni.

HAAD je poznat po svojoj posvećenosti detaljima, korištenju kvalitetnih materijala i inovativnom dizajnu.

Brend ima snažan fokus na izradi i ponosi se stvaranjem proizvoda koji su napravljeni da traju. Ima jasan brend identitet i jedinstvenu estetiku koja ga izdvaja od ostalih.

Kreacije brenda HAAD su inovativne, privlačne, kvalitetne i veoma popularne. Uz bazu vjernih kupaca, ovaj brend ima impresivnu reputaciju u modnoj industriji. Kako bi svoje kreacije približio široj publici, ljudima s različitim interesima, potrebama i očekivanjima, brend je predstavio šest novih modnih linija.

Ovih šest linija zadovoljit će različite zahtjeve i preferencije kupaca i svojevrstan su dokaz kako brend nastavlja svoju misiju da tržištu pruži širok izbor opcija.

HAAD MOMENTS linija proizvoda obuhvata aksesoare koji će vam dati tačnu dozu stila i ukrasiti vašu svakodnevicu. Ako ste ljubitelj modernih proizvoda s tradicionalnim duhom, HAAD MOMENTS nudi širok izbor koji će zasigurno zadovoljiti vaš ukus. U ponudi su najrazličitiji proizvodi, od kravata do nakita i marama s motivima ćilima koje krasi ljepota, bogata likovna ornamentika i kolorit.

HAAD INTIMO je pravi izbor ako tražite proizvode koji će vam osigurati luksuz i udobnost. Kvalitetni materijali i savršena izrada čine ovu liniju proizvoda idealnom opcijom za one koji cijene prirodne materijale i razigrane motive.

HAAD SPORT linija je savršeno mjesto za sve ljubitelje sportske odjeće. Pod motom “Get a game”, ova linija nudi širok izbor proizvoda koji će vas motivirati da budete najbolji u svom sportu. Namijenjen za rekreativce i profesionalne sportaše, kojima su udobnost, kvaliteta i cool dizajn podjednako važni. HAAD SPORT je poznat po saradnji s mnogim klubovima i reprezentacijama, te je postao sinonim za visokokvalitetnu sportsku odjeću. Proizvodi ove linije su izrađeni od funkcionalnih materijala i savršeno se prilagođavaju vašim potrebama.

HAAD WEAR linija nudi savršene opcije za one koji traže nešto drugačije i dizajnersko u svakodnevnim odjevnim predmetima. U ovoj kolekciji pronaći ćete odjevne predmete koji su prilagođeni i vašem stilu i budžetu, te inspiriraju da izrazite svoj unikatan izgled u svakodnevici. HAAD WEAR nudi širok izbor proizvoda koji spajaju moderno s praktičnom svakodnevicom, stvarajući nešto inovativno i privlačno. Ako želite istaknuti svoj stil u svakodnevnim proizvodima, ne propustite priliku da isprobate sve što linija HAAD WEAR ima za ponuditi.

HAAD NEWAGE linija proizvoda namijenjena je djeci, tinejdžerima i mladima.

HAAD COUTURE se sastoji od visokokvalitetnih i ručno izrađenih modnih komada koji su dizajnirani da istaknu vašu osobnost i stil. Ova linija je vrhunac HAAD ponude i savršena je za one koji cijene vrhunsku kvalitetu i filigranski pristup. Kroz prestižni opus nudi odjevne predmete izrađene po mjeri koji sadrže ekskluzivne tkanine, dragocjene elemente i ručno izrađene detalje. Couture linija je simbol luksuza i prestiža.

Radno vrijeme HAAD prodajnog objekta, koji se nalazi na adresi Brodac 3 u Starom gradu, je od 10 do 18 sati, od ponedjeljka do subote.