Zimska čarolija kreće uz DOGO koji nije samo modni statement, već i raj za noge i rame! U modnom svijetu gdje stil susreće etičnost, DOGO je spreman da osvoji srca ljubitelja mode svojom najnovijom zimskom kolekcijom veganskih čizama i torbi. Ovo nije samo moda, ovo je umjetnost koja se nosi. Pripremite se za eksploziju boja, smijeha i nekonvencionalnog stila!

Unikatnost u svakom koraku

Zaboravite na dosadne čizme koje vas jedva podsjećaju da hodate. Ono što DOGO čini jedinstvenim je njihova sposobnost da pretvore obuću i torbe u mala umjetnička djela. Svi crteži na proizvodima su originalni radovi DOGO dizajnera, čime se svaki par čizama i svaka torba pretvaraju u nosive umjetničke komade. Ovi unikatni detalji čine svaki proizvod posebnim i ličnim. Već na prvi pogled jasno je da su u pitanju zrnca njihove umjetničke ludosti, čineći svaki par jedinstvenim, šašavim i apsolutno neodoljivim.

Toplina i stil

Zimska kolekcija ne donosi samo estetiku, već i toplinu i udobnost koja će vas obaviti tokom hladnih mjeseci. Bez obzira na to da li ste se odlučili za nježne tonove ili živopisne boje, DOGO je osigurao da vaša zimska garderoba bude istovremeno topla i modno osvježena. DOGO je i ove sezone dokazao da veganski materijali mogu biti i topao izbor i glavna zvijezda vašeg zimskog stajlinga.

Gdje pronaći kolekciju?

Nova zimska kolekcija DOGO čizama i torbi već je dostupna u DOGO prodavnicama u Sarajevu – Alta SC i u ulici Ferhadija 14. Ovo je prilika da unaprijedite svoj zimski stil uz komade koji ne samo da izgledaju dobro, već čine dobro i za planetu.

DOGO ne samo da prati trendove, već ih i postavlja, kombinujući modu s umjetnošću i etičnošću. Spremite se da zakoračite u zimu s unikatnim stilom i toplinom DOGO čizama i torbi!

Za dodatne informacije, pratite DOGO na društvenim mrežama Facebook i Instagram.