Obiteljski odmor uz puno smijeha i zabave stvara nezaboravne doživljaje. Uz mnogo maštovitosti i kreativnosti, Terme Tuhelj osmislile su ponudu idealnu za cjeloviti obiteljski odmor. Povezane obiteljske sobe za veću udobnost i vodene atrakcije kojih se djeca neće moći zasititi. Radionice, zabavna animacija, dječja igraonica i polivalentna igrališta zainteresirat će najmlađe goste, a obiteljski wellness bit će poseban trenutak vašeg odmora.

Ne propustite: Prvomajski praznici uz gratis boravak za 2 djece i All inclusive light!

MAŠTOVIT OBITELJSKI ODMOR

Maštovit obiteljski odmor uz zabavu i opuštanje za baš svakog člana obitelji, idealna je prilika za stvaranje nezaboravnih doživljaja, povezivanje s djecom i istraživanje i učenje nečeg novog.

Ako pitate mališane što im je najdraže u Termama Tuhelj svi će uglas povikati – bazeni. I zaista je tako.  Vodeni planet prava je oaza dječjih vodenih atrakcija gdje će svako dijete pronaći ono što mu najviše odgovara, a roditelji će ukrasti pokoji trenutak za uživanje u termalnoj vodi. Vodene atrakcije prilagođene su djeci svih uzrasta:

  • od mališana koji se brčkaju u plitkom bazenu s topovima i prskalicama u obliku životinjama;
  • preko malo starije djece koji jednostavno obožavaju Tuhi Land i unutarnji vodeni grad s toboganima i špricalicama
  • pa sve do veće djece koji će se okušati u spustu niz adrenalinske tobogane i neponovljiv Tuhi Slide

Svi znamo koliko je odmor važan dio obiteljskog putovanja jer od neprestanog skakanja po bazenima, djecu vrlo brzu svlada umor. Zato je važna veličina obiteljskih soba koja će vam dati dodatnu udobnost i omogućiti vam kvalitetan odmor, kako za roditelje, tako i za djecu.

DOŽIVLJAJI NA SVAKOM KORAKU

Maskota Tuhi

Mali zeleni svemirac kojem nećete moći odoljeti. Djeca naprosto uživaju u njegovom društvu. Došao je sa skrivenog planeta i udomaćio se u našim termama. Svakog dana čini boravak djece ugodnijim i zabavnijim.

Tuhi Green PlaNET

Viseća zelena mreža, atraktivna igraonica napravljena od konopca i mreža, omiljena je među djecom. Tube instalacija smjestila se između recepcije i hotelskog restorana, a djeca obožavaju isprobavati svoje granice provlačeći se kroz nju.

Soft Space

Soft space, djelić daleke planete s koje dolazi naš Tuhi. Mekani tepih savršen je za popodnevnu igru ili odmor nakon igranja na bazenima, a djeca su oduševljena penjanjem i istraživanjem viseće atrakcije, a često odluče samo odmarati i čitati svoju omiljenu slikovnicu.

Tuhi dječja igraonica

Dječja igraonica na dvoje etaže sadrži super tobogan koji povezuje dvije etaže igraonice. U gornjem dijelu nalazi se prostor za kreativne radionice, a u doljnjem dijelu nalaze se stijene za penjanje, galerija za gledanje crtića te interaktivne zidne igračke.

Tuhi Baby room

Dječja igraonica namijenjena maloj djeci. Sadrži kutak za presvlačenje pelena, kutak sa sjedećom garniturom gdje možete nahraniti svoje dijete, šator i mekane igračke za istraživanje mališana. Prostor je opremljen tepisima i mekanim podlogama za igru.

Vodene atrakcije

Kupanje i zabava na bazenima glavni su doživljaji obiteljskog putovanja, a toga vam u Termama Tuhelj neće nedostajati. Vodeni planet sadrži 8 bazena s vodenim atrakcijama, 2 TuhiLand vodena grada za djecu, 4 adrenalinskih tobogana, TuhiSlide tobogan s gumonima te vodene atrakcije za najmlađu djecu. Djeca obožavaju i bazen s valovima.

Obiteljsko sauniranje

Poseban doživljaj za cijelu obitelj je i zajednički odlazak u Svijet sauna. Istraživanje pozitivnih efekata sauna, odmaranje na visećim ležaljkama i pijuckanje zdravih napitaka, svakako je pozitivna navika koja se uči od malih nogu.  Terme Tuhelj sadrže nekoliko finskih sauni niže temperature koje mogu koristiti i djeca.

Obiteljski wellness

Neprocjenjivo iskustvo za vašu djecu bit će svakako dječje masaže i tretmani za njegu. U SPAeVITA centru pronaći ćete posebne tretmane za mališane, a masaža čokoladom bit će nešto što se jednostavno ne zaboravlja.

Vanjske obiteljske atrakcije

Tobogani, penjalice, ljuljačke, trampolini i uživanje u svježem zraku. Sve što vam treba na jednom odmoru. Vanjsko igralište nalazi se nekoliko koraka od samog hotela, a uz razne sprave omogućava i obiteljima zabavu na mini golfu.

Obiteljske sobe

Povezane obiteljske sobe omogućit će vam veću udobnost tijekom boravka. Dvije sobe povezane vratima, svaka s vlastitom kupaonicom i balkonom osmišljene su da zadovolje potrebe svake obitelji. Ako vam zatreba, u sobi ćemo vam pripremiti i dječji krevetić, kadicu za kupanje, podlogu za previjanje te grijač bočica.

Tuhi radionice i animacija

Kreativne radionice, sportska natjecanja, radionice opuštanja, mini disco uz Tuhi song,  a sve u društvu popularnog Tuhija. Naš animacijski tim kreira posebne animacijske programe za obitelji od kojih će vaša djeca navečer zaspati u trenu.