MSC Cruises, najbrže rastuća kompanija za kružna putovanja na svijetu, otvorila je prodaju velikog izbora krstarenja u sezoni zima 2024/25. Nudeći niz nevjerojatnih itinerera s različitim destinacijama, kompanija nastavlja pružati nezaboravna iskustva znatiželjnim putnicima. Od dobro poznatih favorita do novih atraktivnih destinacija, kratkih mini krstarenja do obogaćujućih dužih, raznolike mogućnosti protežu se preko hemisfera osiguravajući nešto za svakoga.

MSC Cruises će uskoro objaviti pojedinosti svog programa plovibe u Južnoj Americi za sezonu zima 2024/25, Južnu Afriku te Daleki istok, a danas predstavljaju putovanja koja su već dostupna za rezervacije.

Među najistaknutijim krstarenjima sezone, gosti mogu odabrati svoj odmor birajući između sljedećih destinacija:

Sjeverna Amerika i Karibi

Jačajući snažnu prisutnost MSC Cruisesa u Sjevernoj Americi, MSC Meraviglia će nastaviti sa svojim avanturama iz legendarnog New Yorka nudeći niz itinerera od 7 do 11 noći gdje će gosti na ukrcaju i iskrcaju imati priliku vidjeti ovaj svjetski poznati grad te doživjeti zimsku toplinu Kariba uključujući Orlando (Port Canaveral), Nassau (Bahami) i privatni otok MSC Cruisesa – Ocean Cay MSC Marine Reserve.

MSC Seascape će svake subote isplovljavati iz Miamija nudeći nezaboravna 7-noćna krstarenja do istočnih Kariba (Dominikanska Republika, Portoriko i Ocean Cay) i zapadnih Kariba (Jamajka, Kajmanski otoci, Meksiko i Ocean Cay) pružajući gostima priliku da upoznaju živahnu kulturu i prirodne ljepote ovih očaravajućih destinacija.

MSC Seaside će iz Miamija isplovljavati nedjeljom nudeći izvanredna 7-noćna krstarenja izmjenjujući itinerere istočnim (Bahami, Portoriko i Dominikanska Republika) i zapadnim Karibima (Meksiko, Honduras ili Belize, Bahami).

MSC Divina će također imati bazu u Miamiju,  a svako krstarenje od 3-10 noći će uključivati posjet veličanstvenom Ocean Cayju. Duži itinereri će goste voditi do šarmantnih destinacija kao što su Jamajka, Aruba, Curaçao, Dominikanska Republika i Bahami.

S druge strane, MSC Seashore će imati Port Canaveral (u blizini Orlanda) za matičnu luku odakle će ponuditi mini krstarenja.  Gosti mogu uživati u krstarenjima od 3 i 4 noći do Bahama uključujući i uplovljavanje na Ocean Cay. Dostupna su i 7-noćna krstarenja s dodatnim uplovljavanjima u Cozumel i Costa Mayju u Meksiku.

MSC Virtuosa će za matičnu luku imati Fort-de-France, Martinik, za izvanredan karipski doživljaj. Plovit će na 7-noćnim itinererima središnjim i južnim Karibima s mnoštvom prilika za bijeg od hladnog vremena u potrazi za suncem. Posjećujući luke od kojih zastaje dah kao što su Guadeloupe, Djevičanski otoci, St. Maarten, St. Kitts & Nevis, Antigva i Barbuda, Sv. Vincent i Grenadini, Barbados, Grenada i Sv. Lucija, gosti će uživati u izboru plaža, tirkiznog mora i opuštajućih destinacija.

Arapsko more

S polaskom iz Dubaija, Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE), najnovija perjanica flote MSC Euribia će imati svoj debi u regiji nudeći nezaboravna 7-noćna krstarenja uključujući uplovljavanja u futuristički Abu Dhabi, predivan otok Sir Bani Yas (obje luke u UAE), a zatim slijede Doha u Katru i Manama u Bahreinu. Ova očaravajuća regija nudi toliko toga za otkrivanje zahvaljujući svom jedinstvenom spoju tradicije i modernog.

Sredozemno more

Klasik s razlogom: gosti će se ukrcati na izvanredno putovanje revolucionarnim brodom MSC World Europa koji nudi ultramoderan dizajn i mnoštvo gastronomskih, zabavnih i opuštajućih doživljaja za sve uzraste. Brod će isplovljavati iz Genove, Italija, svake nedjelje na 7-noćnu avanturu Mediteranom koja će gostima pružiti priliku za istraživanje najatraktivnijih europskih destinacija kao što su Rim (luka Civitavecchia) i Sicilija (luka Messina) u Italiji, Barcelona u Španjolskoj i Marseille u Francuskoj – za uspomene koje će trajati čitav život.

Sjeverna Europa

Prepustite se ljepoti europskih bisera sjevera na 7-noćnim krstarenjima brodom MSC Preziosa s polaskom svake nedjelje iz Hamburga, Njemačka. Gosti mogu istražiti očaravajuće destinacije kao što su Brugges i Bruxelles (luka Zeebrugge), Belgija; Rotterdam, Nizozemska; Pariz (luka Le Havre), Francuska te konačno London (luka Southampton), UK. S produženim boravkom u svakoj luci, gosti mogu maksimalno iskoristiti svoje vrijeme na obali.

Dodatno, jedno dugo krstarenje od 21 noći iz Southamptona s polaskom 5.1.2025. će posjetiti Kanare i Madeiru kao i egzotičan Maroko, nudeći savršen izbor ljubiteljima sunca za uživanje na jugu.

Crveno more

MSC Musica će ponuditi 7-noćna krstarenja iz Safage u Egiptu do Džede u Saudijskoj Arabiji, Aqabe u Jordanu za obilazak drevnog grada Petre, Sharm El-Sheikha za očaravajuće plaže i odmarališta te Sokhna Porta, dvije destinacije koje se također nalaze u Egiptu za otkrivanje piramida u blizini Kaira, omogućujući gostima upoznavanje kulture i zapanjujuće lijepih odredišta prije povratka u Safagu za posjet Luksoru, poznatom drevnom gradu Doline kraljeva.

Svi ovi itinereri su sada otvoreni za prodaju.

MSC World Europa