Spoj ljubavi i strasti prema pravljenju kolačića i keksića, kao i potreba za kreativnom ekspresijom, stvorili su prepoznatljiv stil MoonCookies proizvoda. Kako ukusom, tako i maštovitim i dopadljivim izgledom, ovi kolačići su pravi mali karneval oblika, tekstura, boja i crteža. Zasigurno će zadovoljiti sva čula, zagolicati maštu, pokrenuti emocije.

Ja sam samo povremeni slastičar, iz hobija. Svojim kreacijama objedinjujem sliku, oblik i ukus. Svaki kolačić je moja kreativna avantura i nikada ne znam u kojem novom i uzbudljivom pravcu će me odvesti”, kaže Sanela Sičanica, kreatorica proizvoda.

Kombinacijom jednostavnih i aromatičnih sastojaka, uz dodatak kreativnosti, stvaraju se fini ukusi od kojih će neki možda probuditi uspomene, popraviti raspoloženje ili razvedriti tmuran dan. Mogućnosti su beskrajne i kada su u pitanju ukusi, a i umjetničke izvedbe na jestivom, tek ispečenom, svojevrsnom slikarskom platnu.

Pravljenjem i dekorisanjem kolačića vrijeme se nemilosrdno troši, ali kada vidim koliko radosti donose, nije teško nastaviti. Svaki komad je unikat i sa ljubavlju i užitkom ga stvaram. Trudim se da napravim spoj tradicionalnih sastojaka, na koje smo navikli kroz mamine, nanine i bakine kuhinje, sa novim profilima ukusa. Na kraju, kada se sve to začini umjetničkom notom, dobijete ukusan kolačić koji inspiriše i koji može da prenese neku priču.

Foto: Glen Porić

Foto: Glen Porić