Renomirani italijanski brend Naj Oleari, u prostorijama Cluba Špica u Sarajevu, predstavio je svoju najnoviju kolekciju, Flying Beauty. Ovaj luksuzni događaj privukao je brojne zaljubljenike u ljepotu, influensere i medijske predstavnike, pružajući im jedinstvenu priliku da prvi isprobaju nove Naj Oleari proizvode.

Poznati sarajevski vizažist, Adi Hasić, otvorio je večer predstavljanjem historije i vrijednosti brenda Naj Oleari, ističući šta ga čini posebnim i drugačijim na tržištu. Paralelno, Adi je kreirao make-up look uživo na modelu, demonstrirajući tehniku i upotrebu novih proizvoda iz Flying Beauty Look kolekcije. Gosti su s velikim interesovanjem pratili svaki njegov potez, učeći korisne trikove i tehnike koje će im pomoći da postignu besprijekoran izgled u svakodnevnom životu.

Atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom i uzbuđenjem dok su prisutni razmjenjivali utiske i isprobavali proizvode. Klub Špica bio je prepun razgovora o kvaliteti i inovativnosti novih proizvoda, dok su gosti uživali u sofisticiranom ambijentu koji je dodatno naglašavao luksuznu prirodu Naj Oleari brenda.

Za sve one koji nisu imali priliku upoznati se s Naj Oleari brendom do sada, to možete učiniti u MARTIMEX parfimerijama u Sarajevu, Mostaru i Zenici.