Foto: iD Studio

Ordinacija Kraljević Smile Designer, čiji je osnivač doktor Dalibor Kraljević iz Kiseljaka, posebno je primijećena zbog izuzetno otmjenog, nesvakidašnjeg dizajna u baroknom stilu, čime doktor Kraljević nastoji smanjiti anksioznost i povećati ugodnost boravka pacijenata i njihove pratnje, te srušiti predrasude o strogim i bolnim posjetama stomatologu.

Osim po opuštenom i ugodnom ambijentu, ordinacija Kraljević Smile Designer prepoznatljiva je, prije svega, po vrhunskoj usluzi, te stručnom i ljubaznom osoblju. Upoznajmo njihov tim!

Osnivač Kraljević Smile Designer je dr Dalibor Kraljević. Nakon dugogodišnjeg iskustva u stomatologiji, pored specijalizacije ortodoncije, Dalibor je jedan od tri edukatora za jednu od vodećih europskih škola ortodoncije.

Managerica Kraljević Smile Designer je Maja Kraljević. Marketing i finansije su polje Majinog djelovanja. Njena je zasluga to što su pacijentima ordinacije na raspolaganju svi najmoderniji materijali u stomatologiji.

Osim posla asistentice, Mirnesa je zaslužna za organizaciju edukacija u Kraljević Smile Designer. Trenutno je studentica četvrte godine stomatologije i među najboljima je u generaciji.

Dr Matea ima najduže iskustvo kao dio Kraljević Smile Designer tima. Tokom svog rada stekla je bogato iskustvo u specijalnostima iz svih oblasti stomatologije, a danas je endodoncija polje u kojem se usavršila i radi po aktuelnim svjetskim standardima.

Osim što je dokazano izvanredan stomatolog, dr Selma se posebno usavršila u protetskoj pripremi. Savršena brušenja i otisci su postali standard, a veliko interesovanje gaji prema oralnoj kirurgiji i implantoprotetici.

Svi orto pacijenti jako dobro poznaju Ivu. Osim što vodi termine, kartone i komunikaciju, Iva aktivno učestvuje u radu zbog kontinuirane edukacije i izražene ljubavi prema ortodonciji.

Glas koji ćete možda najčešće čuti pozivajući ordinaciju. Iva će se brinuti o vašim terminima, a boravak učiniti što prijatnijim i bržim, s obzirom na to da je, doktoru koji radi s njom, sve spremno unaprijed.