Giorgio Armani sa zadovoljstvom najavljuje britanskog glumca Aarona Taylora-Johnsona kao novog ambasadora ACQUA DI GIÒ mirisa. Aaron Taylor-Johnson pojavit će se u kampanji koja će debitirati 16. februara.

ACQUA DI GIÒ utjelovljuje način razumijevanja muškarca koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički. Sve su to karakteristike koje Aaron izražava svojom prisutnošću i tjelesnošću. Upravo me ta ravnoteža uma i tijela uvjerila da je on prava osoba koja će predstavljati miris. Aaron ima snagu i ljepotu koje su simbol današnjice“, rekao je Giorgio Armani.

Njegova kreativna genijalnost, bezvremenska sofisticiranost i besprijekoran ukus samo su neke od bezbrojnih odlika koje posjeduje Giorgio Armani. Osjećam se počašćenim što sam odabran da predstavljam legendarni miris ACQUA DI GIÒ kao novi ambasador brenda. Zapravo, odavno sam obožavatelj ACQUA DI GIÒ – zbog njegove čistoće i neopisive svježine. Oduvijek sam osjećao da ima tu nedostižnu kombinaciju muževnosti i osjetljivosti – gotovo magičnu vezu s prirodom i pomlađujućom snagom mora”, dodao je Aaron Taylor-Johnson.

Aaron Taylor-Johnson je glumac čiji je talent višestruk. Njegov afinitet prema umjetnosti zrači iznutra; u svakoj jedinstveno različitoj ulozi koju je utjelovio, njegova magnetska prisutnost očarala je publiku diljem svijeta. Sposobnost Aarona Taylora-Johnsona da se neprimjetno poveže sa svojom okolinom i emocijama utjelovljuje bit moderne i svjesne muževnosti, vizije koju ACQUA DI GIÒ duboko sadrži.