Fotografije: Maja Topčagić
Model: Alma Zaimović
Šminka: Adi Hasić
Frizura: Amra Trnčić

Brend Tea Atelier predstavlja proljetnu kolekciju kojom ostaje vjeran konceptu koji se zasniva na moćnom spoju slikarstva i modnog dizajna. Paleta boja je tamna, prevladavaju crna, ljubičasta i zlatna, s izuzetkom nekoliko komada u zlatno žutoj i crvenoj boji.

Odjevni komadi oslikani su sjajnim zamršenim crtežom, a zlatni i bakreni tonovi prožimaju se kroz cijelu kolekciju. Svaki komad je pažljivo osmišljen i ručno oslikan vještom rukom akademske slikarke Tee Zubović.

ATEALIER nova kolekcija je elegantna i vrlo nosiva, izrađena od najkvalitetnijih luksuznih materijala kao što su saten svila i taft svila.

Proizvodi Tea Atelier su zapravo “wearable art” (nosiva umjetnost) i namijenjeni su svima koji vole i žive umjetnost i modu i žele investirati u vlastiti stil. Ono za čime svaka žena teži jeste da posjeduje unikatan, neobičan i jedinstven odjevni komad, koji će dati određeni stilski, ali i osobni pečat kombinaciji koju nosi.

Teina ideja vodilja pri pokretanju modne linije rukom oslikane nosive umjetnosti bila je približiti visoku umjetnost što većem broju ljudi kreiranjem nosive umjetnosti, odjevnih komada koji će se, baš kao najcijenjenija umjetnička djela kroz historiju, isticati svojom ljepotom, kvalitetom i trajnošću.

Cijelu kolekciju istražite na www.atealier.com.

Sve novosti o brendu Tea Atelier pratite na Instagramu i na njihovoj Facebook stranici.