Foto: Festival de Cannes

Berina Hasanbegović, talentirana social media marketing menadžerica i umjetnica, imala je čast biti dijelom jednog od najprestižnijih filmskih događaja na svijetu – Cannes Film Festivala. Njena prisutnost na festivalu rezultat je pobjede na European Film Challengeu, što je samo po sebi izvanredno postignuće.

Premijera filma “She’s Got No Name”; Grand Théâtre Lumière, Montée des Marches

Za ovu jedinstvenu priliku, Berinin styling povjeren je renomiranom dizajneru Milanu Seniću, koji je svojim kreacijama dodatno naglasio njenu eleganciju i sofisticiranost. Odabrala je i predivan nakit iz Zlatare Sofić, koji je savršeno upotpunio njen izgled. Tim iz salona Ogledalce bio je zadužen za frizuru, dok je za makeup zaslužan Armani Beauty, čiji su proizvodi dodatno naglasili njenu prirodnu ljepotu.

Premijera filma “She’s Got No Name”; Grand Théâtre Lumière, Montée des Marches

Berina Hasanbegović je na Cannes Film Festivalu ne samo predstavljala Bosnu i Hercegovinu, već je svojim prisustvom i izvanrednim stilom istaknula važnost sinergije mode, filma i kulture na svjetskoj sceni. Njeno sudjelovanje na ovom prestižnom događaju dokaz je njene svestranosti i utjecaja u svijetu umjetnosti i marketinga.

Premijera filma “All We Imagine as Light”; Grand Théâtre Lumière, Montée des Marches