Simfonijski rock spektakl posvećen legendarnoj grupi Queen – “Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony” s Dinom Jelusićem, stiže 25. avgusta u Mostar, na Kantarevac, a 06. oktobra u Sarajevo, u dvoranu Mirza Delibašić (KSC Skenderija).

Bohemian Rhapsody, We Are the Champions, The Show Must Go On, Radio GaGa, I Want to Break Free, I Want it All, Don't Stop Me Now, A Kind of Magic, samo su neki od velikih hitova legendarne grupe Queen u kojima će publika imati priliku uživati tijekom ove dvosatne scensko-glazbene rock eksplozije posvećene Freddyju Mercuryju i Queenu.

Iza projekta Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony stoji maestro Igor Tatarević, ujedno i umjetnički voditelj ovog zahtjevnog glazbenog projekta. Tatarević je u ovom scenskom spektaklu vješto spojio dva glazbena svijeta – onaj rock glazbe i klasične glazbe, s kojima su Freddie Mercury i Queenovci eksperimentirali od samih početaka karijere.

Fenomenalni mladi glazbenik i vokalni virtuoz Dino Jelusić, član kultnog britanskog hard-rock benda Whitesnake i rock banda Trans-Siberian Orchestra, na pozornici će izvesti zahtjevne vokalne dionice Freddieja Mercuryja. Uz Jelusića, u pratnji orkestra i zbora IT Tribute Orchestra & Choir, nastupit će prateći rock band koji će dočarati autentično prezentirane dionice Briana Maya, Johna Deacona i Rogera Taylora.

Sve najveće hitove Queena publika će slušati u aranžmanima maestra Igora Tatarevića koji za cilj imaju samo jedno – dočarati kompletnu zvučnu sliku studijskih zapisa velikog banda u svojoj originalnoj, virtuoznoj ljepoti i harmonijskoj raskoši!

Dino Jelusić u ulozi Freddyja Mercuryja svojom kvalitetom, vokalnim mogućnostima, karizmom i iskustvom stečenim na svjetskim pozornicama, te ostali sjajni glazbenici ovog projekta, garancija su pravog glazbenog spektakla koji će publika uskoro čuti u Mostaru.