Godine života broje se ljetima, jer ljeti se živi punim plućima, baš kao ovog 2023. koje ćemo pamtiti po nevjerovatnim festivalskim noćima širom Bosne i Hercegovine.

Iako se kalendarski s ljetom još ne opraštamo, festivalskoj sezoni koja je ispunila sva naša očekivanja došao je kraj. Od Mostara do Banje Luke, od Neretve do Vrbasa, desetine hiljada posjetilaca uživalo je u fantastičnoj muzici i nastupima vrhunskih izvođača, atmosferi koja je dolazila do usijanja uz ledeno hladni Jägermeister koji je uzavrelu atmosferu dodatno zagrijavao – iako onako leden.

Ljeto je počelo na Garden of Dreamsu, nastavljalo se na Mostar Summer Festu i na Live Stageu u Sarajevu, a dobra atmosfera uz Jägermeister širila se i u drugim dijelovima BiH: na OK Festu na Tjentištu, u Jajcu na Desantu, Imperium Festu u Bihaću i Fresh Waveu u Banjoj Luci sa kojim je završeno ljeto uz Jägermeister!

Be the Festival Meister > https://shorturl.at/denJR

A ekipa koja se upoznala na nekom od festivala pamtit će prijateljstva i atmosferu, koja im je zasigurno napunila baterije za hladne zimske dane. I s vjerovanjem da, iako je ova bila nevjerovatna, uz Jägermeister svaka sezona nadmašuje onu prethodnu.

Dobra energija još se prenosi, utisci se još sumiraju i prepričavaju dok se ljetne noći nastavljaju mirnim tonom. Do idućeg ljeta za koje ne sumnjamo da nam Jägermeister sprema nezaboravna iznenađenja.