Grupa Regina danas je objavila novi video za pjesmu “Bistra voda”, snimljen na koncertu sa Sarajevskom filharmonijom koji je održan u Narodnom pozorištu Sarajevo.

“Velika nam je čast i zadovoljstvo da publici predstavimo pjesmu ‘Bistra voda’ s našeg koncerta s velikim orkestrom. Atmosfera na ovom koncertu je nešto što je teško opisati riječima. To su oni momenti koji ostaju u svima nama zauvijek”, poručio je frontmen grupe Aleksandar Čović, dodavši da ove godine izlazi i live album “Regina i Sarajevska filharmonija”.

Podsjetimo, koncert pod nazivom “Kad poludimo” održan je u okviru specijalnog programa Narodnog pozorišta Sarajevo “Kultura na ulice!”. Povod za koncert bila je proslava stogodišnjice Sarajevske filharmonije i trideset godina od osnivanja grupe Regina, a publika je mogla uživati u nešto drugačijim izvedbama pjesama grupe Regina.

Grupa, predvođena Aleksandrom Čovićem, na koncertu sa Sarajevskom filharmonijom, održanom prošle godine u Narodnom pozorištu Sarajevo, izvela je neke od svojih najvećih hitova kao što su “Sve mogu ja”, “Kad poludimo”, “Sama”, “Zub za zub”, “Za one stare dane”, kao i nove hitove “Mogu ja” i “Opraštam ti”.

Danas objavljeni novi video za pjesmu “Bistra voda”, s kojom su 2009. godine predstavljali Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a koji je snimljen upravo na ovom koncertu, možete pogledati u nastavku.