Muzičarka Esma Numanović, s aktuelnim singlom “Blista”, ponovo osvaja sam vrh Jelen Music top liste. Zahvaljujući glasovima publike, ova talentovana mlada umjetnica se vratila na “Vrući tron” i nastavila dominaciju te ukupno s ovim singlom četiri sedmice provodi na prvom mjestu. Čestitamo!

Drugo mjesto ovog puta zauzima Ruhur, koji na našu muzičku scenu donosi osvježenje svojim prvim singlom “Nanovo”, a koji smo prošle sedmice slušali na petom mjestu.

Prošlosedmični prvoplasirani hip hop muzičar Frenkie, sa singlom “Identitet” s njegovog aktuelnog albuma ovog puta zauzima treće mjesto, dok se na četvrtom nalazi prošlosedmični novitet na top listi – Natali Dizdar s novim singlom “Dobro je sve”.

Emina Bajtarević, poznata kao Vimoksha, s aktuelnim singlom “Ubij Billa” je s osmog stigla na peto mjesto i napredovala za čak tri pozicije na “Top 10” listi. Šesto mjesto ovog puta zauzima dvojac Franka i ToMa, koji su nedavno predstavili publici emotivni pop duet “Da opet nađem te”. Ova saradnja je ove sedmice u padu za tri mjesta.

Dubioza Kolektiv i Dino Šaran, koji su udružili snage u singlu “U3PM” su sa četvrtog stigli na sedmo mjesto ovog puta, dok se na osmom nalazi grupa Pavel, koja nam donosi pravu muzičku poslasticu “Praznici u maju”. Ovaj singl je u padu za jedno mjesto ove sedmice. Na samom kraju, odnosno na devetom mjestu “Top 10” liste se nalazi Sassja s aktuelnim singlom “SadSad”, koji je u padu za tri mjesta ovog puta.

Ovosedmični novitet na “Top 10” listi je Senidah s novim singlom “Alo, Alo”. Senidah je upravo publici predstavila novi singl i video spot, koji donosi energiju ljeta, opuštanja i uživanja na moru. Nakon singla “Greh”, uz koji smo svi plesali, dolazi nam down tempo chill stvar, uz koji ćemo svi kulirati na plaži ovog ljeta i upijati sunce. Novi singl su ponovo radili Senidah i Cazzafura, koji su se pokazali kao idealan muzički spoj.

Glasajte za svoje favorite i ove sedmice OVDJE, jer upravo glasovi publike i ovog puta odlučuju ko će se naći na samom vrhu i zauzeti “Vrući tron” naredne sedmice.