Baby Lasagna, trenutno najtraženije ime regije i najbolje plasirani hrvatski predstavnik u historiji Eurovizije, svoj prvi veliki solistički koncert u Bosni i Hercegovini održat će 4. oktobra 2024. godine u sarajevskom Domu mladih.

Uz globalni hit “Rim Tim Tagi Dim”, kao i ranije objavljene pjesme “IG BOY” i “Don’t Hate Yourself, but Don’t Love Yourself Too Much”, Baby Lasagna će uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca “Demons & Mosquitos” čiji se izlazak očekuje uskoro.

Nakon što je “Rim Tim Tagi Dim” ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, zasjeo na visoko peto mjesto na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova, singl je držao i prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, a našao se i na svjetskoj Billboard ljestvici 200 pjesama.

Nastupi ga ovog ljeta vode na koncerte i festivale u regiji i inostranstvu, kao i trostruke rasprodane nastupe na zagrebačkom stadionu Šalata. Uz dva rasprodana nastupa u Poljskoj u septembru, Baby Lasagnu od inostranih nastupa u bližoj budućnosti očekuju i koncerti u Milanu, Madridu i Beču.