Do prvog izdanja najnovijeg dodatka EXIT porodici, festivala Unity84 u saradnji sa Garden of Dreams, preostala su još samo tri dana! Ovim će događajem biti proslavljen veliki jubilej – 40 godina od održavanja Zimskih olimpijskih igara, a centralne zvijezde bit će svjetski poznati DJ Hot Since 82 i legendarni Lee Burridge! Olimpijske igre bile su značajne za čitav Balkan, a 2. i 3. marta, na dvije lokacije, u Domu mladih u Sarajevu i na planini Bjelašnici, dogodit će se okupljanje kojim će započeti nova tradicija vječne ljubavi, mira i jedinstva.

Svjetski poznati DJ Hot Since 82 i legendarni Lee Burridge, kojima će regionalnu podršku dati wunderkind srbijanske scene Lanna i DJ dvojac iz BiH After Affair, bit će centralne zvijezde događaja u Domu mladih 2. marta.

UNITY84 će tokom dana 2. marta biti postavljen na olimpijskoj planini Bjelašnici, na kojoj će nastupiti brojna DJ imena iz Sarajeva, Banje Luke i Mostara. Machado, Jasa, Eela, Coem i Calkins napravit će uvertiru za centralni događaj u Domu mladih u Sarajevu, dok će Afterparty na Bjelašnici 3. marta zagrijati Adnoir, Nemesia, Fedja Knajdl, Davor B i Andrej Jelić.

Samo nas tri dana dijele od velikog događaja, dva vrhunska dnevna i spektakularnog noćnog partyja na lokacijama 40. Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine. Vrijeme je za veliko okupljanje tokom kojeg će vladati zajedništvo, diverzitet i veličanstveni duh muzike.

On stage ulaznice za Unity84 Festival su rasprodane, dok su još uvijek dostupne regularne ulaznice po aktuelnoj cijeni od 35 KM. Požurite i osigurajte svoje mjesto odmah na unity84.com!