Koncert muzičke dive Josipe Lisac, za koji vlada veliko interesovanje, održat će se u subotu, 11. maja, s početkom u 21 sat u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Odmah po objavi najave koncerta, fanovi ove muzičke dive požurili su kupiti ulaznice na vrijeme, budući da su njeni koncerti postali vrlo rijetki i ekskluzivni, no preostao je mali broj rezerviranih, a nepreuzetih ulaznica, koje se od danas ponovo puštaju u prodaju na biletarnici BKC-a, platou Skenderije te putem sistema kupikartu.ba.

Na koncertu će Josipa, uz pratnju svog sjajnog benda, još jednom podsjetiti na bogati muzički katalog s naglaskom na legendarni album prvijenac “Dnevnik jedne ljubavi” koji je ujedno i jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih albuma svih vremena na ovim prostorima.

Posebna i prepoznatljiva po hitovima poput “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda” i brojnim drugim, plijeni pažnju publike gdje god se pojavi. Ovaj ekskluzivni i intimni koncert u BKC-u zasigurno će biti još jedan u nizu Josipinih koncerata koje će publika dugo pamtiti.