Zlatarne DAR, brend u segmentu prodaje i proizvodnje nakita, s vlastitom prodajnom mrežom u Bosni i Hercegovini, prate najviše standarde i svjetske trendove u ovoj oblasti, te ih predstavljaju svojim kupcima u ugodnom okruženju, uz stručno i srdačno osoblje.

Kontinuirano afirmiranje brenda kao mjesta gdje se kupuje nakit vrhunskog dizajna, izuzetnog kvaliteta, trajne materijalne i emotivne vrijednosti, misija je Zlatarni DAR. Postati lider na tržištu Bosne i Hercegovine u izradi i prodaji nakita s istaknutim temeljnim vrijednostima: spojem tradicije, kvalitete i modnih trendova, te kupcem koji je uvijek na prvom mjestu, njihova je vizija.

Osnovane 1996. godine, s vlastitom prodajnom mrežom u Bosni i Hercegovini, Zlatarne DAR podržavaju koncept pristupačnog luksuza, nudeći nakit vrhunske kvalitete, izuzetne izrade i modernog dizajna.

“Nastojimo vas zadiviti svojim širokim asortimanom nakita, koji mnogi vide kao bitan alat za jačanje samopouzdanja, omogućavajući ženama i muškarcima da se suoče sa životom u svom najljepšem izdanju. Svaki naš komad nakita prati jedinstvena korisnička usluga i ugodna kupovina. Zadovoljstvo nam je biti dio vaših posebnih prilika”, kažu iz Zlatarni DAR.

“Lokacije na kojima nas možete pronaći su: Sarajevo City Centar, Alta Shopping Centar, Sarači 5 i 46 Sarajevo, TC Etna Gračanica, Bingo City Centar Tuzla, Zlatarna Dar i Pandora Shop, Doboj Jug TC Bingo, Tešanj, Usora, TC Mempromex, TC Wisa Kreševo, TC Bingo Maglaj, Cazin City Centar Pandora Shop…”, dodaju iz Zlatarni DAR na kraju našeg razgovora.