Sarajevo je doživjelo još jedno nezaboravno izdanje Sarajevo Premium Nights – zimsko izdanje, koje je dodatno obogatilo atmosferu grada. Ova ekskluzivna poslovna i korporativna manifestacija, organizirana od strane Business Concierge Centra Sarajevo i Topcom Agencije, održana je 24. februara 2024. godine u impozantnom ambijentu Hotela Holiday Sarajevo, u Club prostoru.

Nakon izuzetnog uspjeha ljetnog izdanja u avgustu 2023. godine, kada je više od 200 posjetitelja doživjelo vrhunsko iskustvo, zimsko izdanje je donijelo novo poglavlje u konceptu premium doživljaja. Sarajevo Premium Nights spojio je dašak luksuza sa bogatim i raznovrsnim zabavnim programom, povezujući različite prezentacijske aspekte.

Posjetitelji su imali priliku uživati u degustacijama specijaliteta i osvježavajućih napitaka pripremljenih od strane talentiranih kulinarskih stručnjaka Hotela Holiday. Večer su dodatno obogatili nastupi tri vrhunske izvođačice – DJ KAZUMI, DJ LEA i SOULSAX, kao i poseban kabare performans koji je bio iznenađenje večeri.

Event je započeo u 20.00 sati i trajao je do ponoći, pružajući posjetiteljima vrhunsku atmosferu, izvanrednu muziku i jedinstveno iskustvo unutar Club prostora Hotela Holiday. Ovo je bila nezaboravna noć koju će svaki posjetitelj ponijeti kao posebnu uspomenu na februarsku večer u Sarajevu.

Organizator eventa, Enis Hadžimujić, istakao je da je cilj ovog druženja ponuditi posjetiteljima novo iskustvo, a kompanijama mogućnost prezentacije njihovih aktivnosti i aktuelnih promotivnih kampanja, prateći trendove velikih gradova kako regije, tako i Evrope.

Zimsko izdanje Sarajevo Premium Nights nadmašilo je sva očekivanja i ostavilo snažan utisak na sve prisutne. Organizatori su se zahvalili svima koji su učestvovali i doprinijeli da ovaj događaj bude jedinstven i spektakularan, a posebno partnerima UNIQ REAL ESTATE, IMPORTANNE, DIBLONG, XL ENERGY DRINK, VODA LEDA, EUROPA GROUP i BIZON MEDIA.

Ljetna edicija Sarajevo Premium Nights, kada vas ponovno očekuju iskustva koja će vas ostaviti bez daha, zakazana je za mjesec avgust 2024. godine.