Dajte šansu prirodnim sapunima i priuštite sebi osvježavajući doživljaj kvalitetnih sastojaka koji će nahraniti vašu kožu, pružiti joj prirodnu hidrataciju te doprinijeti očuvanju ljepote i zdravlja vaše kože dugoročno!

Io&Bio cosmetic naglašava važnost upotrebe domaćeg maslinovog ulja ili kozijeg mlijeka kako bi koža postigla besprijekoran sjaj. U čemu je razlika? Uvijek se postavlja to pitanje, a odgovor je zapravo vrlo jednostavan. Prirodni sapuni nisu deterdženti, to su saponificirana biljna ulja koja u fazi sazrijevanja proizvode glicerin.

U radionici Io&Bio primjenjuje se hladni postupak proizvodnje sapuna, gdje se pažljivo kombiniraju biljna ulja, maslaci, eterična ulja, ljekovito bilje te drugi prirodni dodaci kako bi se stvorio optimalan sapun prilagođen svakom tipu kože. Zahvaljujući prisutnosti prirodnog glicerina i određenog postotka nesaponificiranog biljnog ulja, koža ne samo da ostaje hidratizirana, već se tako izbjegava i osjećaj suhoće, zategnutosti ili perutanja, istovremeno pružajući savršenu čistoću. Osim toga, odsustvo iritacija i alergijskih reakcija čini Io&Bio sapune pametnim izborom za njegu kože.

Io&Bio cosmetic potiče na mudar odabir, ističući važnost biranja prirodnih sapuna. Bez obzira na to koliko divno mirišu, ovi sapuni ne samo da pružaju ugodan doživljaj, već također čuvaju zdravlje kože. Njihova predanost prirodnim sastojcima rezultira proizvodima koji ne samo da njeguju kožu već i pridonose očuvanju okoliša. Stoga, biranje prirodnih sapuna iz Io&Bio radionice predstavlja odluku u korist ljepote, zdravlja i održivosti.