Vrijeme je za promjene i za nešto sasvim drugačije – vrhunski nakit Maestro Italy konačno i u Bosni i Hercegovini!

Neodoljivi spoj italijanskog dizajna i Swarovski kvalitete je od 1. aprila dostupan u prizemlju Sarajevo City Centra.

Stručno osoblje u SCC-u bit će vam puna podrška s ciljem da uz Maestro nakit vama bitne trenutke učinite vječnim, da se osjećate otmjeno i blistavo, te da italijanski lepršavi dizajn spojite sa nenadmašnom ljepotom i ponosom bosanskohercegovačke žene.

Maestro nakit dizajniran je za dame koje preferiraju suptilan i elegantan stil, slijede trendove i znaju da je čar u decentnim ukrasima. Ovaj zavodljivi nakit koji predstavlja primjer ljepote i sklada italijanskog dizajna, karakterističan je po svjetlucavim kristalima, namijenjenim glamuroznim ženama koje znaju šta žele.

Napravljen je od najkvalitetnijeg srebra, u kombinaciji sa Swarovski kristalima, presvučen 18-karatnim zlatom ili ružičastim zlatom, te oblikovan uz visoku preciznost i nenadmašan sjaj.

Maestro kristali su više od običnih kristala. Pored besprijekorne Swarovski kvalitete, ono što ih razlikuje od drugih kristala je i način obrade koji im daje sjajnu površinu nalik dijamantima.

Otvaranjem poslovnice, ekskluzivni zastupnik Maestro Italy nakita, firma Silver Land d.o.o. Sarajevo, pruža vam priliku da zavirite u svijet prepun prekrasnih boja i jedinstvenog šarma. Nemojte je propustiti!

Najnovija kolekcija Maestro Italy nakita proljeće/ljeto 2022 dostupna je u Maestro Italy shopu, Vrbanja br. 1 u Sarajevo City Centru.

Budi prepoznatljiva – biraj Maestro!