Svi uvijek želimo biti najbolja verzija sebe te ostaviti upečatljiv trag. Svježina i miris donose posebne uspomene i bude lijepe trenutke, a upravo je STR8 saveznik za neodoljive mirise. STR8 je razvio liniju proizvoda za muškarce koji žele izabrati vlastita životna iskustva i istaknuti se u društvu.

Probudite romantika u sebi!

Osvajanje ljepše polovice upravo je postalo lakše! Birajte Red Code liniju koja osvaja svojim bogatim mirisom koji u bazi nosi jantar i jelov balzam te zanosne note jasmina i lavande. STR8 Red Code toaletna voda dominira mirisom uz svaki vaš korak – za posebne večernje prilike, dok natural sprej osvježava svakodnevne situacije. Voćne čari ananasa i grejpa uz cvjetno srce stvaraju zavodljiv, osnažujući miris koji možete pronaći u gelu za tuširanje i losionu poslije brijanja. Pravu emulziju osvježenja pronaći ćete u kvalitetnom dezodoransu koji je neizostavni proizvod u vašoj rutini te ostavlja mekane i glatke pazuhe uz dugotrajnu zaštitu.

Otkrijte svoju nezaustavljivu stranu!

Probudite avanturistu u sebi uz FR34K liniju proizvoda s kojim će ispunjenje ciljeva biti još lakše! Druga eksplozivna linija s notama bergamota, đumbira i papra je FR34K. Baza se sastoji od veličanstvene mješavine mahuna tonke, ambera i kakaa što čini cijelu liniju sofisticiranom i otmjenom. Egzotična aroma kakaa unutar FR34K gela za tuširanje umiruje i osvježava vašu kožu. Bogate note toaletne vode odišu elegantnošću čemu pridonosi ananas, estragon i muškatna kadulja. Miris koji pomiče granice i pruža sve ono što tražiš u jednoj bočici.

Istaknite svoju muževnost!

Klasika je vječna! Za one koji preferiraju svakodnevni osjećaj luksuza tu je Original linija s izrazito muževnim mirisom drvenaste jezgre i dinamičnim baznim notama irisa. Kod tuširanja ili izlaska, obogatite svoju kožu neodoljivom kombinacijom sandalovine i cimeta uz površinske voćne note. Odaberite sigurnu muževnu zaštitu svaki dan uz dezodorans i losion poslije brijanja te toaletnu vodu kao dašak vječne klasike na vašoj koži.

Kroz vašu kozmetiku pokažite odraz vašeg raspoloženja i karaktera, jer STR8 nudi širok izbor proizvoda i linija uz neodoljive note koji popravljaju raspoloženje svima oko vas. Započnite i završite svoj dan uz najbolje mirise i dugotrajnu svježinu!