“eComm” Asocijacija Bosne i Hercegovine otvara prijave za drugu po redu akademiju o e-trgovini, dostupnu svim zainteresiranim kompanijama i pojedincima iz cijele Bosne i Hercegovine.

Ako želite unaprijediti poslovanje svoje e-trgovine ili želite saznati nešto više o internet prodaji – eComm Akademija je pravo mjesto za vas.

Kroz 6 edukativnih modula koji pokrivaju sve ključne teme iz ove industrije, 15 eCommerce stručnjaka iz Bosne i Hercegovine i regije će vaše znanje podići na potpuno novi nivo. Planirani moduli sa predavanjima i radionicama uključuju:

  1. Poslovanje i organizacija e-trgovine
  2. Upravljanje operacijama
  3. Digitalni marketing za web shop-ove
  4. Prodaja i zadovoljstvo kupaca
  5. Analiza web shop-a
  6. Trendovi e-trgovine u Bosni i Hercegovini

Svaki od modula daje polaznicima praktična znanja, kao i uvid u najbolje primjere iz prakse – od uvida u potrošačke navike u Bosni i Hercegovini, unapređenja operativnih procesa, preko marketinga, analize, optimizacije, pisanja za web shopove, psihologije prodaje, bridge o kupcima, pa do neizostavnih pravnih aspekata online trgovina.

Akademija je namijenjena kompanijama i eCommerce entuzijastima koji žele proširiti znanje u ovoj oblasti, smanjiti greške koje bi ih mogle skupo koštati i unaprijediti i podići svoje online poslovanje.

Nova eComm Akademija kreće 31. oktobra, a možete je pratiti uživo putem Zoom aplikacije. Ukupno trajanje Akademije je 40h i raspoređeno je kroz sedmična predavanja u poslijepodnevnim satima periodima tokom oktobra, novembra i decembra. A početkom 2024. će najaktivniji učesnici dobiti i mogućnost 1:1 mentorskih sesija sa odabranim predavačima.

Ključne prednosti koji će polaznici Akademije steći su upravo relevantne i primjenjive informacije naših predavača, lidera u pomenutim područjima. Cilj Akademije je u potpunosti povećati znanje polaznike u segmentima unapređenja procesa, vođenja i optimizacije online trgovina. Po završetku Akademije svi učesnici dobijaju certifikat kao potvrdu o završetku edukativnog programa eComm Asocijacije.

Cijena eComm Akademije je 1.500 KM + PDV. Premium članovi Asocijacije dobijaju 100% popusta, standard 50%, te basic 30%. A članovi svih partnerskih udruženja/komora, kao čitaoci partnerskih portala 20%. Ako želite ostvariti ove popuste, dovoljno je da nam pišete na mail: info@ecomm.ba.

U sučaju da ste za ovu vijest saznali putem partnerskog portala – dovoljno je da to navedete u samoj prijavi.

Na eComm Akademiju se prijavljujete putem naše web stranice.

Prijave za akademiju traju do 26. oktobra – zato požurite.