U centralnoj sarajevskoj ulici Ferhadija, danas je otvorena Martimex parfimerija. Luksuzno uređen objekat pronaći ćete na broju 14a u blizini Katedrale.

Prestižno uređena unutrašnjost parfimerije pružiće vam nezaboravan osjećaj glamura. Osjetite šarm prostora, dobrodošlicu tima i dopustite sebi da vas zavedu svjetski poznati brendovi!

Na Martimex policama pronaći ćete Versace, Chanel, Dolce&Gabbana ,Desquard 2, Algologie, Teaology, Payot, ,  Estee Lauder, Elie Saab, Moschino, Ferragamo, YSL, Chloe, Carolina Herrera, Paco Rabanne, Armani, Lancome, Valentino, Guerlain, Hugo Boss.

Počastite sebe luksuzom iz bogate ponude ekskluzivnih proizvoda među kojima ćete sigurno pronaći i svoje favorite!

Posebno mjesto u parfimeriji imaju Niche parfemi koji predstavljaju ultimativni svijet luksuza i ekskluzivnosti i u posljednje vrijeme doživljavaju pravu renesansu.

U Martimexu također možete pronaći  Dr. Vranjes, Chopard, Korloff, Birkholz, Atkinsons, The Merchant of Venice, i mnoge druge. Ferhadija je dobila ponudu koja je gradu trebala, a Martimex je poznat i kao SKIN CARE EXPERT. Odlični skin care brendovi kao što su Payot, Eisenberg, Sophie's Garden, Algologie, Teaology, Chanel, Estee Lauder, Collistar, Guerlain, Lancome garancija su kvalitete. Ljubazno i educirano osoblje pomoći će vam pronaći idealnu skin care njegu!

U užurbanom ritmu svakodnevice, priuštite sebi uživanje u ritualima koji životu daju dozu čarolije – baš kao što je Martimex dodao dozu čarolije našem gradu!