U ponedjeljak, 13. marta 2023. godine, upriličeno je veliko svečano otvorenje Tehno-Mag poslovnice na novoj lokaciji, Blažujski drum 5, na Ilidži. Prva, potpuno savremeno opremljena prodavnica tehnike na 700 kvadratnih metara, nudi najbolji izbor tehnike za dom u ovoj opštini, koji može zadovoljiti sve potrebe potrošača.

Lanac prodavnica tehnike Tehno-Mag posluje još od 1998. godine, i od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate i zavidan rast.

Sada, s ponosom ističu da je Tehno-Mag vodeći lanac maloprodajnih trgovina tehnike na tržištu, sa najraznovrsnijom ponudom bijele, ugradbene i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto-opreme, malih kućanskih aparata, uređaja za njegu, “gadgeta” za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom, gdje kupci, uz veliki izbor, mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.

Nevjerovatno dinamičan rast kompanije Tehno-Mag u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih brandova kao što su Apple, Dyson, Fitbit, BaByliss, Candy, Samsung, Sony, Philips, Panasonic, Hoover, Bosch, Miele, Whirlpool, Indesit, Canon, Epson, Kenwood, De’ Longhi, Tefal, Rowenta, Krups, Beurer, vlastiti brend Elit i mnogi drugi.

Tehno-mag trenutno posluje u devet maloprodajnih objekata: Orašje, Sarajevo – sada sa već tri poslovnice, Banja Luka, Brčko, Zenica, Tuzla, Brod te online trgovina www.tehnomag.com, najrazvijenija platforma na tržištu, kako po funkcionalnostima, tako i po sadržaju i prezentaciji asortimana, postprodajnoj podršci, ljubaznim i susretljivim osobljem, te mnogobrojnim pogodnostima.

Povodom otvorenja, Tehno-Mag je pripremio mnoštvo popusta, kao i poklone za prvih 100 kupaca. U prvih 7 dana očekuju vas mnoge pogodnosti: 10% na kompletan Dyson asortiman, 15% popusta na kompletan Bosch asortiman malih kućanskih aparata, 20% na asortiman brendova BaByliss, Rowenta, Braun i Beurer, odabrani asortiman Panasonic uređaja, te 30% popusta na White Shark gaming asortiman. Tu su svakako odlične cijene i na TV asortimanu, bijeloj i ugradbenoj tehnici, mobitelima… Posjetite novootvorenu poslovnicu i počastite se najboljim cijenama tehnike za dom!

Ono što možemo očekivati u budućnosti od kompanije Tehno-Mag je svakako širenje ponude, praćenje trendova kako u pogledu asortimana, tako i širenje ponude brendova, kontinuirano opravdavanje povjerenja koje su dobili od svojih kupaca redovno prateći njihove potrebe. Kako smo saznali, otvorenje nove poslovnice baš na ovoj lokaciji je uslijedilo osluškivanjem želja kupaca, te nastojanjem da svoju ponudu i uslugu učine što pristupačnijom onima koji im svakodnevno ukazuju povjerenje – kupcima.

Svim zaljubljenicima u tehniku i tehničke gadgete preporučujemo da posjete novootvorenu Tehno-Mag poslovnicu. Pronaći će izuzetno široku i zanimljivu ponudu po super cijenama, dobiti savjete i preporuke stručnog osoblja, informisati se o novim tehničkim trendovima i planiranim akcijama.

Dobro došli u Tehno-Mag Ilidža, mjesto gdje nastaje najbolja tehno priča!