Večer prije početka prve Woman.Comm konferencije, članice, partneri i gosti ovog kluba imali su priliku uživati u druženju u prekrasnim prostorijama Narodnog Pozorišta Sarajevo uz premijerni prikaz jednog od najvećih djela svjetske muzičke literature – opere Tosca.

Primarni cilj Woman.Comm Cluba je osnaživanja položaja žena u komunikacijskoj industriji, njihovo međusobno umrežavanje, razvoj i edukacija zbog čega ovaj klub aktivno planira i organizira razna druženja i aktivnosti.

Ovog puta, uz njih su kao domaćin večeri sudjelovala i Vina Domano koja su se pobrinula za fenomenalnu atmosferu i vrhunsko vino.

Vinarija je smještena u mjestu Domanovići nadomak Čapljine. Na 40 ha vinograda uz autohtone Žilavku, Blatinu i Trnjak, udomaćile su se internacionalne sorte Chardonnay, Merlot i Cabernet Sauvignon. Bogata tradicija, vrhunsko grožđe, vrijedni rad i znanje utkani su u svaku kapljicu vina Domano. Smještaj ove vinarije u Domanovićima je jedinstven, uzevši u obzir da se u njezinoj okolici nalazi nekoliko kulturnih, povijesnih i turističkih lokacija i spomenika od velike važnosti za Bosnu i Hercegovinu.

U saradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey vinarija 2021. godine kreće u kompletan rebranding. Rađa se novi naziv vinarije te slogan – “Vina dubokih korijena”. Brand priča nastala je iz ideje da grožđe žilavke i blatine stoljećima uspijeva samo u Hercegovini, u krškom krajoliku za koji je razvilo svoja obilježja, čvrsto duboko korijenje koje joj omogućuje pristup vodi i nutrijentima. Osim duboko u zemlju, korijeni ovog vina sežu i duboku u prošlost. Razni slojevi povijesnih događanja obilježili su ovu regiju, a svaka od tih etapa bila je popraćena kulturom vinove loze i vina, o čemu svjedoče brojne iskopine. I konačno, vino je produkt koji je od grožđa stvorio čovjek ovog kraja, čiji su korijeni duboki i daleki poput vinove loze.

Prilikom redizajna inspiracija za višedijelne etikete bile su parcele vinograda.

Odlika ovog vina, osim fantastičnog i kvalitetnog okusa, te svjetskog dizajna, ima i cjelokupno zaokruženi ciklus “od polja do stola” što daje dodatnu eleganciju ovoj priči, stoga nije slučajno da upravo svoju premijeru promocije Domano vina kao zlatnog sponzora Woman.Comm konferencije su uradili u prostorijama veličanstvenog Narodnog pozorišta u Sarajevu uz premijeru neprikosnovene opere Tosca.

“Tosca je opera talijanskog skladatelja Giacoma Puccinija, a prva izvedba je bila 14. siječnja 1900. u rimskom kazalištu “Teatro Costanza”. A što govori najviše o kvaliteti, već njegova tradicija i bezvremenost što je upravo odlika Tosce, Narodnog pozorišta, a sigurni smo da će biti i vina Domano. Stoga smo jako ponosni da je upravo naša premijera bila na današnji dan na ovome mjestu”, istaknuli su iz vinarije Domano.

Za sve ljubitelje vrhunskog okusa, vina Domano možete pronaći u svim bolje opskrbljenim trgovačkim centrima te ugostiteljskim objektima širom Bosne i Hercegovine, te u sklopu vinarije gdje se nalaze restoran i kušaona gdje uz najavu možete uživati u tradicionalnoj hercegovačkoj hrani i  vinima.