Svakodnevno smo svjedoci da neodgovornost prema našoj okolini negativno utiče na naš život i da je vrijeme da zajedno pobudimo svijest o značaju ekoloških aktivnosti u cilju dobrobiti naše planete. Planeta pomaže nama – hajde da joj vratimo uslugu!

U srijedu, 12. aprila, zaposleni u Sport Vision kompaniji su u saradnji sa lokalnom zajednicom organizovali sada već drugu po redu akciju pošumljavanja. Ovaj put pošumljavanje je bilo u ulici Mučenika Romanovih na području grada Bijeljina čime je završeno ozelenjavanje kompletne ulice na potezu od Novog sela ka Manastiru Svete Petke. U nadi da će na ovaj način podstaći što veći broj kako pojedinaca, ali i kompanija, 90 zaposlenih iz Sport Vision-a je uz druženje i dobro raspoloženje uspješno realizovalo ovu akciju sađenjem 150 sadnica lipe koje će ubuduće krasiti ovaj dio grada i doprineti čistijoj i zdravijoj sredini.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredineSport Vision je uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, kao i lokalnih zajednica pokrenuo EcoVision projekat 2021. godine, kojim nastavlja svoje aktivnosti povezane sa društveno odgovornim poslovanjem.

Pod sloganom VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI, Sport Vision kompanija je prethodnih sezona obnovila dvije školske sale, započela projekat prikupljanja i recikliranja stare obuće i odjeće, organizovala i podržala eco trke, a plan je da u narednom periodu ove i slične akcije postanu dio gotovo svakodnevnih aktivnosti ove kompanije.

Prikupljanje otpada i čišćenje nepropisnih deponija, izdvajanje plastike, ekološke trke, prikupljanje čepova sa plastičnih flaša samo su neke od aktivnosti koje će se sprovoditi u narednim fazama Eco Vision projekta.

Pozivamo vas da i vi budete dio VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI EcoVision pokreta. Pokažimo da malim koracima i udruženim snagama možemo dati ogroman doprinos zaštiti i očuvanju naše jedne jedine planete Zemlje.