Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics predstavio je dva nova revolucionarna proizvoda koji transformišu njegu kose. Radi se o Cleanse Mist i Revive Balm proizvodima, osmišljenim kao rješenje za neželjene rezultate bojenja, lomljenje kose i gubitak boje.

Uvođenje Cleanse Mist i Revive Balm proizvoda u Keuneovu paletu predstavlja logičan korak prema podizanju standarda u industriji njege kose. Ova dva revolucionarna proizvoda odražavaju duboko ukorijenjenu posvećenost Keune Haircosmeticsa pružanju vrhunske njege i inovacija svojim korisnicima.

Cleanse Mist za efikasno uklanjanje metala

 Cleanse Mist predstavlja odgovor na vječiti izazov – očuvanje boje i zdravlja kose. Ovaj profesionalni sprej za uklanjanje metala koristi naprednu tehnologiju helatnih molekula kako bi neutralizirao metale duboko unutar vlasi kose. Često zanemareni metali poput bakra mogu dramatično utjecati na rezultate bojenja, dovodeći do neželjenih nijansi i lomljenja kose. Cleanse Mist ne služi samo otklanjanju tih metala, već je rješenje koje postavlja novi standard u očuvanju boje.

Djeluje brzo i uklanja do 86% bakra u samo jednom nanošenju. Rezultat je čista kosa i besprijekorno očuvana boja. Kroz neutralizaciju metala, Cleanse Mist čini kosu otpornijom na lomljenje, pružajući ne samo željenu boju, već i snažnu, zdravu kosu.

Revive Balm: Ultimativni dodatak za njegovanu i obnovljenu kosu

 Dok Cleanse Mist čuva boju kose, Revive Balm brine o njezi. Ovaj balzam za jačanje kose osnažuje kosu i pruža nevjerojatnu dugotrajnost boje. Obnavlja do 73% oštećene kose, ostavljajući je mekom, sjajnom i revitaliziranom. Revive Balm čuva 95% boje čak i nakon 5 sedmica, pružajući dugotrajnu svježinu i intenzitet.

Ne radi se samo o estetskom proizvodu, već o savezniku u očuvanju zdravlja kose prilikom stilizovanja jer djeluje i kao zaštita od topline. S 90% prirodnih sastojaka, usklađuje efikasnost i nježnost prema vašoj kosi.

Keune Cleanse Mist i Revive Balm proizvode možete potražiti u Keune frizerskim salonima.