Tim Škoda BH je proteklog vikenda, zajedno sa svojim partnerima, prisustvovao finalnoj utakmici IIHF svjetskog prvenstva u hokeju, kao nagradu za osvojeno prvo mjesto u prvom kvartalu 2024. godine.

“Škoda Power Play” je takmičenje u kojem Škoda Auto kvartalno proglašava pobjednike u prodajnoj kategoriji, satkanoj iz više segmenata prodajnog poslovanja: tržišno učešće, Mystery Shopping, briga o kupcu, instaliranje Škoda Connect aplikacije kod kupaca, i niza drugih segmenata.

Meredith Kelly, Kemal Mušović i Ismir Omeragić

“U prvom kvartalu 2024. godine Bosna i Hercegovina je osvojila prvo mjesto na čemu smo zaista zahvalni i ponosno nosimo ovu titulu. Ovo inovativno interno takmičenje organizirao je gospodin Vlček i njegov tim u VE. Prva dva mjesta u našoj mreži ovlaštenih partnera osvojili su Hercegovina auto i Auto servis Omerčić i, zajedno s predstavnicima importera, kao nagradu dobili jedinstvenu priliku prisustvovanja finalnoj utakmici IIHF Svjetskog prvenstva u hokeju između Češke i Švicarske”, izjavio  je Ismir Omeragić Škoda brand manager u BiH.

“Kao ‘šlag na tortu’ ove nagrade bilo je gledanje finalne IIHF utakmice iz VIP lože/Sky Boxa koju smo dijelili sa najeminentnijim predstavnicima Škoda Auta: gospodinom Klausom Zellmerom koji je CEO Brenda, gospođom Meredith Kelly globalnom direktoricom marketinga i gospodinom Lubošom Vlčekom generalnim direktorom prodaje za Evropu”, dodaje Omeragić.

Bosanskohercegovački predstavnici su imali priliku i sami stati na led i okušati svoju sreću u utakmici protiv kolega iz evropskih zemalja koje su ostvarile drugo, odnosno treće mjesto u gorepomenutom takmičenju.