U Sarajevu je noć uoči otvaranja Sarajevo Film Festivala, održano prvo izdanje “Sarajevo Premium Nights”, ekskluzivnog poslovnog i korporativnog događaja. U organizaciji Business Concierge Center Sarajevo i Topcom Agencije, ovaj spektakularni Premium Business & Corporate Event Concept održao se na terasi Hotela Europa i okupio brojna poznata lica iz svijeta biznisa. Preko 200 prisutnih uživalo je u prelijepom ambijentu terase hotela Europa, kao i u specijalnim produkcijskim efektima koje su organizatori pripremili.

Sarajevo Premium Nights je savršeno mjesto na kojem se poslovna elegancija susreće s neodoljivim ljetnim ugođajem, a gosti su do ponoći uživali uz odličnu muziku u divnom okruženju.  Cijelo veče bilo je obogaćeno izvedbama vrhunskih DJ izvođačica, DJ KAZUMI iz Sarajeva i DJ ANE PETROV iz Beograda. Njihova nevjerojatna energija podigla je ovaj događaj na potpuno novu razinu, pružajući nezaboravno iskustvo i odličnu atmosferu tokom cijele večeri.

Organizatori, zajedno sa sponzorima i poslovnim partnerima, pripremili su i specijalne nagrade za prisutne, a ujedno su i prezentirane aktuelne kampanje genralnog pokrovitelja, kao i specijalnog partnera eventa.

Generalni pokrovitelji Sarajevo Premium Nights eventa su brendovi Orbico kompanije s.Oliver fragrances, Max Factor, Bruno Banani, specijalni partner Raiffeisen Leasing, kao i partneri New Life Turkey, Voda Leda, Bizon Media, Mak Zara.

Organizatori su iskoristili priliku i da se zahvale svim prisutnim na dolasku na ovaj jedinstveni događaj, te najavili nastavak serije sličnih dešavanja i novih projekata.

U nastavku pogledajte kako je kroz oko objektiva izgledalo prvo izdanje “Sarajevo Premium Nights”.