Ako ste i vi u onoj skupini koja se još uvijek ne želi oprostiti od ljeta, evo načina kako da produžite osjećaj slobode, lakoće i brzine pod nogama, vjetra i sunca u kosi.

Posljednje dvije sezone testirali smo nekoliko novih i uzbudljivih električnih romobila, te smo od zabave i izazova vrlo brzo došli do najpoželjnijeg prevoznog sredstva, posebno u ljetnoj sezoni.

Osjeti vožnju bez imalo napora

Na red je stigao neodoljivi e-Scooter Acer ES serije 3, jednostavan za sklapanje i rasklapanje, prilagođenim zaslonom, s više brzina i vrhunskom prenosivošću, mase svega 16 kg i nikad bržim punjenjem baterije.

Zapravo, on je sve što mladi i urbani, ali i praktični ljudi danas trebaju kroz svoj dan, od kućnog praga do kancelarije, u slobodno vrijeme, za zabavu i druženje sa prijateljima.

Moderan dizajn je prvo što nas je privuklo na Acer ES serije 3, s minimalističkim kućištem dizajniranim za moderne putnike i potpuno prilagođen današnjem načinu života, prateći sve izazove kroz dan i više od toga. Uz ovaj model vrlo lako ćete se opustiti i na našim neravnim cestama, a razlog tome je snažan i pouzdan motor od 36 V / 250 W koji će vas na najsigurniji i najbrži način dovesti do odredišta bez obzira na uvjete na cesti ili nagibe.

Da ljeto traje duže

Da, i to je moguće, ako iskoristite maksimum od dana, jer ovaj električni romobil postiže maksimalnu udaljenost bez punjenja 15-23 km., pa neka to bude novi dnevni izazov pređenih uzbudljivih kilometara.

Pored toga, inovacija 3 brzine olakšava prebacivanje između lagane vožnje od 6km/h do 10 km/h i bržeg kretanja pri 20km/h ili čak 25 km/h, ovisno o dozvoljenoj brzini kretanja i saobraćajnim propisima.

Kako nam je važno da smo našim telefonima povezani u svakom momentu, to je moguće i sa Acer skuterima. Od lakog povezivanja putem aplikacije, prikaza brzine, stanja baterije i drugih podataka na vašem telefonu, Acer ES serije 3 ima i moderan LCD zaslon, na kojem su svi ti podaci također jasno vidljivi u svakom trenutku i lagani za podešavanje.

Dominacijom modernog dizajna, nemoguće je da vas ne primjete i noću

Dok jako prednje svjetlo osigurava cjelodnevnu sigurnost, bočni reflektori daju mu novi nivo sigurnosti i atrakcije pri noćnom režimu vožnje. Signalno zvono također je specifično, kao i tipka za ubrzavanje. Sve vam je na dohvat ruke, i jednostavnim kontrolama za ubrzavanje i zvono možete blagovremeno dati signal da se približavate.

Ovom serijom otkrili smo potpuno nove načine kretanja, prvenstveno do posla. Preporuka za sve profesionalce, tehnološke entuzijaste i one koji žele da bez imalo napora, sigurno, tiho, povoljno i u željenom outfitu stignu gdje god požele.

Nama je Acer ES serije 3 motivacija za izlazak na svjež zrak, više dnevnih sastanaka, više sunca i slobode u kretanju, i svakako više ljeta.

Gdje nabaviti električni skuter Acer ES serije tri saznajte na njihovoj službenoj stranici.