MSC Cruises i Formula 1® zajednički su ostvarili novu prekretnicu tijekom proteklog vikenda, slaveći prvi Grand Prix sa MSC Cruisesom kao naslovnim sponzorom.

FORMULA 1® MSC CRUISES BELGIAN GRAND PRIX 2023, jedna od najistaknutijih utrka u F1 kalendaru, održana je na legendarnoj stazi Spa-Francorchamps u Belgiji od 28. do 30.07.2023. Kao naslovni sponzor utrke i globalni partner Formule 1®, MSC Cruises, jedan od najvećih i najbrže rastućih brendova kružnih putovanja na svijetu, dodao je ovom uzbudljivom događaju globalni doseg kompanije i strast za izvrsnošću obogaćujući doživljaj fanovima diljem svijeta.

Entuzijasti motosportova i gosti MSC Cruisesa svjedočili su spajanju dva brenda svjetske klase od kojih se svaki ističe svojom predanošću prema pružanju nezaboravnih doživljaja kao i pomicanju granica. Kao naslovni sponzor, MSC Cruises je osigurao veću vidljivost brenda uz stazu ističući svoj brend na startno-ciljnoj liniji te drugim ključnim lokacijama ove brze staze.

Dodatno, pobjednički pehari za vozača i konstruktora zajednički su dizajnirani od strane MSC Cruisesa kako bi bili jedinstveni za ovaj brend i događaj s Giannijem Onoratom, izvršnim direktorom MSC Cruisesa, koji je imao važnu ulogu na ceremoniji proglašenja pobjednika. Komentirao je: „Naslovno sponzorstvo u Belgiji je nova prekretnica našeg partnerstva s Formulom . Trofej MSC Cruisesa je predstavljen tijekom ceremonije proglašenja pobjednika; to je bio nevjerojatan trenutak proslave uspjeha vozača i odavanja priznanja timskom radu koji vodi do pobjedničkih rezultata. Bila je iznimna čast sudjelovati u ovom posebnom trenutku u ime MSC Cruisesa te uručiti trofej pobjednicima.“

Ova suradnja dodatno će ojačati partnerstvo koje je već postiglo odlične rezultate za oba brenda, a buduća naslovna sponzorstva će biti otkrivena na odabranim Formula 1® Grands PrixÔ  utrkama tijekom sezone Svjetskog prvenstva 2024. MSC Cruises je Official Cruise Partner Formule 1®  do kraja 2026 FIA Formula 1 Svjetskog prvenstva.

Ostale nadolazeće suradnje MSC Cruisesa i Formule 1

Kao dio globalnog partnerstva, MSC Cruises će rasporediti svoje brodove uz mjesta održavanja utrka tijekom odabranih Grand Prix™ vikenda gdje će ponuditi jedinstven doživljaj od broda do trkaće staze. Prvi ovakav vikend-događaj će se održati u 11. mjesecu u Abu Dhabiju tijekom finalne utrke 2023 sezone, a više utrka će uslijediti u 2024. godini. MSC Virtuosa će provesti Grand Prix™ vikend usidrena u pristaništu, nudeći ljubiteljima motosporta jedinstvenu kombinaciju prvoklasnog smještaja, izvanrednog gostoprimstva i praktičnog prijevoza uključujući VIP pakete kako bi ovaj vikend utrke bio uistinu nezaboravno iskustvo. Ova ponuda će biti dostupna i za druge destinacije, uz druge brodove, od početka sezone u 2024. godini.