Audi u Bosni i Hercegovini kontinuirano niže poslovne uspjehe. Nakon predstavljanja dva nova modela iz već obimne ponude fantastičnih vozila, Audi nastavlja sa uspješnim pričama u Bosni i Hercegovini, te nudi novu pogodnost za svoje klijente.

Od 01.10.2022. kupci uživaju pogodnost petogodišnje (5 godina) garancije za sve nove Audi modele poručene preko ovlaštene mreže, čime se kupcima omogućava još jedna godina bezbrižnosti u odnosu na dosadašnje 4 godine.

Ovu važnu dodatnu pogodnost brend Audi uvodi motivisan željom za napretkom i vjerom u svoj proizvod i kvalitet. Time Audi svojim kupcima pruža premium iskustvo kupovine, maksimalnu sigurnost te potvrdu dugogodišnjeg slogana “Vorsprung durch Technik”.

Detaljnije to znači da je Audi trgovačka mreža u Bosni i Hercegovini dosadašnje dvije godine tvorničke garancije produžila za još tri godine u kojima kupac zadržava sva prava na garanciju bez nadoplate. Audi garancija vrijedi 5 godina ili do pređenih 150.000 km, ovisno od toga šta prvo nastupi, s time da nema ograničenja kilometraže za prve dvije godine.

Da bi garancija važila u navedenom periodu, kupac je dužan da:

– se pridržava Uputstva za upotrebu vozila i Servisnog plana (servisna knjižica);

– sve popravke, kao i redovno održavanje, vrši isključivo u ovlaštenim servisima, uz unos u digitalni servisni plan;

– sve servisne radove izvodi po dinamici datoj u Servisnom planu i da se pri tom koriste isključivo originalni rezervni dijelovi i od proizvođača odobrena sredstva u skladu sa procedurama koje propisuje proizvođač;

– obavijesti davaoca garancije, odnosno ovlaštenog trgovca o potrebi otklanjanja oštećenja, koja su pokrivena garancijom, neposredno po otkrivanju istih.

Uz brojne pogodnosti koje Audi nudi izdvaja se i činjenica da električna vozila imaju garanciju na bateriju koja traje 8 godina ili 160.000 pređenih kilometara. Zainteresirani kupci se za sve dodatne informacije mogu obratiti ovlaštenim Audi partnerima širom Bosne i Hercegovine.