eComm asocijacija sa zadovoljstvom obavještava sve kompanije i pojedince iz Bosne i Hercegovine o produženju roka za prijavu na drugu online eComm akademiju. Ovo je vaša prilika da steknete dragocjeno znanje i unaprijedite svoje vještine u dinamičnoj industriji e-trgovine. Novi rok za prijave, otvoren zbog velikog broja upita u toku posljednjih nekoliko dana – traje do 29. oktobra u 12:00 (podne). Stoga, ne čekajte!

Odlične vijesti stižu i za one koji su zainteresirani samo za određene aspekte e-trgovine – sada je moguće prijaviti se i na pojedinačne module po vašem izboru!

A evo i ključnih razloga zašto biste se trebali prijaviti:

  • Sveobuhvatnost programa, koji pokriva sve ključne teme u oblasti internet trgovine. Moduli o kojima je riječ su: Poslovanje i organizacija e-trgovine, Upravljanje operacijama, Digitalni marketing za web shop-ove, Prodaja i zadovoljstvo kupaca, Analiza web shop-a, Trendovi e-trgovine u Bosni i Hercegovini.
  • Niz praktičnih radionica kroz koje ćete direktno učiti kako preoblikovati svoje poslovanje nabolje:

Zamjene i povrati
AI u operacijama
SEO i kako ga uvrstiti u vaš marketing plan
Kako oduševiti i zadržati kupca na web shop-u?
Analiza web shop-a iz tehničke perspektive
Korištenje umjetne inteligencije u marketingu
Kako se širiti regionalno
Uloga GS1 standarda u eTrgovini
From zero to hero – with CloudCart

Cijena Akademije iznosi 1.500 KM + PDV, a sve kompanije članice, ili one koje tek žele postati dobijaju popuste! I naravno, sve partnerske organizacije, komore, te mediji dobijaju poseban popust od 20%.

A ako se odučite prijaviti na zaseban modul, cijena je 250 KM + PDV.

Produženi rok daje vam dodatno vrijeme da osigurate svoje mjesto i započnete put ka usavršavanju svog znanja u oblasti e-trgovine. Za sva pitanja možete pisati na mail: info@ecomm.ba, a prijave su na linku.

Zato požurite jer program počinje već sljedeće sedmice!