U periodu održavanja Sarajevo Film Festivala 2023. godine, osim sjajnih filmskih naslova, očekuje nas i ekskluzivni poslovni i korporativni događaj – Sarajevo Premium Nights!

U organizaciji Business Concierge Center Sarajevo i Topcom Agencije, ovaj spektakularni Premium Business & Corporate Event Concept održat će se 10. augusta 2023. godine, dan uoči otvaranja Festivala.

Sarajevo Premium Nights je savršeno mjesto na kojem se poslovna elegancija susreće s neodoljivim ljetnim ugođajem. Smješten u predivnom ambijentu hotela Europa-Terasa, ovaj događaj će vas oduševiti svojim jedinstvenim prostorom.

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti! Naši korporativni partneri će imati privilegiju predstaviti svoje najnovije proizvode i tehnološke inovacije u opuštenoj atmosferi, okruženi svojim poslovnim partnerima i prijateljima. Sarajevo Premium Nights će vas očarati vrhunskim degustacijama pića i jela, koja su pažljivo odabrana kako bi zadovoljila sva osjetila i ostavila vas bez daha“, poručuju organizatori.

Sarajevo Premium Nights bit će obogaćen izvedbama vrhunskih DJ izvođačica, DJ KAZUMI iz Sarajeva i DJ ANA PETROV iz Beograda. Njihov nevjerojatni talent i energija podići će ovaj događaj na potpuno novu razinu, pružajući vam nezaboravno premium iskustvo koje će vas obuzeti pozitivnom atmosferom i ritmom cijele večeri.

Važno nam je vaše zadovoljstvo i udobnost, stoga smo pažljivo osmislili svaki detalj kako bismo vam pružili nezaboravno iskustvo. Sarajevo Premium Nights je mjesto gdje će se posao i užitak savršeno spojiti, pružajući vam jedinstvenu priliku da se istaknete i ostvarite važne poslovne kontakte dok istovremeno uživate u luksuznom i opuštajućem okruženju“, ističu organizatori.

Rezervirajte svoje mjesto na Sarajevo Premium Nights događaju na vrijeme, jer je broj mjesta ograničen. Ova ekskluzivna prilika je idealna za vaše poslovne uspjehe i nezaboravne trenutke u odabranom društvu.

Generalni pokrovitelji Sarajevo Premium Nights eventa su brendovi Orbico kompanije s.Oliver fragrances, Max Factor, Bruno Banani, kao i partneri New Life Turkey, Voda Leda, Bizon Media, Mak Zara.

Uživajte u predivnom ambijentu terase hotela Europa i budite dijelom spektakularnog događaja Sarajevo Premium Nights – gdje posao dobija novu dimenziju, a ljetna zabava postaje nezaboravna!

Sarajevo Premium Nights je poluzatvorenog karaktera, uz limitirani broj dostupnih ulaznica, a rezervacija istih se može izvršiti putem mail adrese: info@sarajevopremium.ba ili telefonom +387 61 518 579.