Nakon višegodišnje pauze ponovo je pokrenut projekat PR Arena, ali ovog puta pod okriljem Udruženja Inntera. Konferencija će se održati 10.02.2023. godine (petak) u Domu mladih Skenderija, sa početkom u 09.00 sati. PR Arena je utemeljena kako bi ukazala na važnost komunikacija. Proces komunikacija posljednjih godina drastično se promijenio, ali važnost komunikacija ostala je ista. Nažalost, danas se malo govori o procesima upravljanja komunikacijama i njihovom značaju za svakodnevni život.

Ono što treba posebno istaći jeste da je ovo jedan od rijetkih društveno odgovornih projekata, gdje će studenti, učesnici, imati obezbijeđene besplatne kotizacije i moći slušati vrhunske predavače, zahvaljujući prijateljima projekta, medijima i kompanijama koje shvataju značaj i vrijednosti mladih ljudi i njihove edukacije. PR Arena je namijenjena  svim bh. studentima koji žele da steknu i usvoje nova znanja i razviju nove vještine. Sve što je potrebno je prijaviti se putem web stranice na: https://prarena.ba/prijava/. Broj prijava je ograničen na 300 učesnika.

Ovo cjelodnevno druženje pružit će priliku studentima da slušaju vrhunske predavače i stručnjake iz svijeta marketinga, komunikacija i oblasti zapošljavanja, te da se povežu sa kompanijama. Pored predavača, studenti će imati priliku slušati i dvije panel diskusije na temu: važnost poslovne komunikacije i zapošljavanje mladih, te drugu panel diskusiju na temu uloge komunikacija u pokretanju vlastitog biznisa. Više informacija o predavačima i programu potražite na linku https://prarena.ba/predavaci/. U toku same konferencije biće organizovana dodjela nagrada za studente “Student Awards” koji budu prijavili svoje radove na takmičenje za najbolji blog. Više o uslovima i propozicijama takmičenja biće uskoro na web stranici. Pored nagrada za najbolje radove, naši prijatelji i partneri zajedno sa nama su  obezbijedili prigodne poklone za sve učesnike.

PR Arenu su podržali mediji: Face TV, Radio RSG i Antena, Klix, Urban magazin, Visit B&H magazin, Zdravi portal, Faktor, Cazin.net, ali i društveno odgovorne kompanije: BH Telecom – zlatni sponzor, AS Holding sa brendovima Oaza, Zlatna džezva i Kent – srebreni sponzor, te prijatelji projekta – Hyundai Auto BH, DM drogeriemarkt, Teleperformance, Red Bull, Aria Mall, Podravka, Art on Media, Bimal, Rimmel, Petit Maison, Marriot by Courtyard, Plaza, Ekonomski fakultet u Sarajevu, Studio 23, Monier Atelier, Beeluv i klinika za očne bolesti “Eye clinic dr. Ismail”.

Požurite i rezervišite svoju besplatnu kotizaciju na vrijeme. Prijavite se putem stranice na https://prarena.ba/prijava/.