S bogatom tradicijom dugom 50 godina, generacija za generacijom uživala je u kolačima sarajevske slastičarnice MEDO slastice, što ih čini neprikosnovenim dijelom zajednice sladokusaca u gradu.

Smještena na adresi Humska 5 u Pofalićima, ova šarmantna slastičarnica poziva sve ljubitelje slatkiša na jedinstveno iskustvo okusa i užitka.

MEDO slastice nude široku paletu domaćih i internacionalnih poslastica, uvijek svježe pripremljenih po njihovoj dobro poznatoj recepturi, koje će zadovoljiti čak i najistančanija nepca. Bez obzira na to jeste li ljubitelj klasičnih kolača ili raskošnih torti, oduševićete se!

Osoblje slastičarnice MEDO slastice posvećeno je pružanju vrhunske usluge i stvaranju nezaboravnih gastronomskih doživljaja za svakog gosta. Uz to, ambijent slastičarnice odiše toplinom i ugodnom atmosferom, čineći je savršenim mjestom za opuštanje uz omiljenu poslasticu i šoljicu kafe.

Ako još uvijek niste, ne propustite priliku da posjetite MEDO slastice na adresi Humska 5 u Pofalićima i istražite čarobni svijet slatkih delicija, koje također možete i poručiti putem broja telefona 061 488 999.