Iako će 2022. godinu obilježiti poskupljenja, svjedočimo kako poznati svjetski brend dostupan i na našem tržištu prati želje i potrebe svojih kupaca i nudi upravo ono što im treba u sezoni promjena.

KARE Bosna i Hercegovina, u isto vrijeme priprema prodajni salon za novu neodoljivu kolekciju namještaja, rasvjete i asesoara, ali i nudi najbolje cijene na već dostupni asortiman za sve svoje kupce koji kontinuirano ulažu u svoj prostor i prilagođavaju ga svojoj osobnosti.

U KARE Bosna i Hercegovina počelo je ljetno sniženje koje obuhvata: OUTLET rasprodaju od 70% na odabrane artikle iz stalne kolekcije, zatim 50% na odabrani asortiman namještaja, asesoara i rasvjete iz stalne ponude, 30% na odabranu ponudu sofa i kreveta, te 25% na NOVU kolekciju i najprodavanije artikle iz KARE ponude dostupne u prodajnom salonu i na zalihi.

Na sve narudžbe artikala koji nisu trenutno na stanju očekuje vas popust od 10%, i 30% na odabrane sofe i krevete.

Mnogo je razloga da posjetite KARE Bosna i Hercegovina u periodu od 25. jula do 8. augusta, u prodajnom salonu u Importanne Centru u Sarajevu, i prepustite se jedinstvenim stilovima, dizajnu i bojama karakterističnim samo za KARE i vašu osobnost.

Svoju ljetnu listu favorita prije kupovine obavezno napravite i putem web stranice www.kare-sarajevo.ba, kako bi shopping bio organizovaniji i što uspješniji.

Neka ovo ljeto bude u znaku promjena, ali sa stilom.