Veliki kantautor i pjevač, Petar Grašo ponovno se vraća na mostarsku pozornicu, ovog puta na Uskršnji ponedjeljak, 10. aprila 2023. godine.

Naime, megahit pjevač rasprodao je čak tri koncertna dana zaredom u mostarskom Domu Herceg Stjepan Kosača kada je nastupao posljednji put 2019. godine. Tada je vladao poseban interes popularno nazvan “Grašomanija”. Petar je punio i mnogo veće dvorane i pozornice diljem regije od svog posljednjeg nastupa u Mostaru, izbacio je i nekoliko ultra popularnih hitova, a nedavno je dobio i nagradu Cesarica “Bestseller” za izvođača s najvećim brojem prodanih koncertnih ulaznica.

O Graši je uglavnom sve već rečeno i poznato, pa ga nije potrebno posebno opisivati ni predstavljati publici, već samo napomenuti da svi oni koji žele s Grašom u glas zapjevati njegove najnovije pjesme, trebaju požuriti na blagajnu HDHS Kosača po svoju ulaznicu. Ulaznice su od danas u prodaji na blagajni Kosače i putem sustava kupikartu.ba. Partneri koji su podržali koncert su Sarajevski kiseljak i City hotel.

Grašo je povodom predstojećeg koncerta poručio da je za njega svaki novi susret s publikom iz ovih krajeva, s kojom se već dobro poznaje i odavno voli, uvijek posebna sreća i užitak, te da se veseli ovom koncertnom nastupu i novim uspomenama koje će stvoriti zajedno sa svojom publikom.