Business Concierge Center Sarajevo, u partnerstvu s Topcom Agencijom iz Sarajevo, ponosno predstavlja drugi po redu Sarajevo Premium Nights, ovog puta Winter Edition, ekskluzivni korporativni događaj koji će se održati 24. februara 2024. godine, u jedinstvenom ambijentu Club prostora hotela Holiday u Sarajevu.

Nakon izuzetno uspješne ljetne edicije u avgustu 2023. godine, kada je više od 200 posjetitelja doživjelo vrhunsku zabavu, zimska edicija ovog događaja donosi novo poglavlje u konceptu premium iskustva. Sarajevo Premium Nights spaja dašak luksuza s bogatim i raznovrsnim zabavnim programom, povezujući različite prezentacijske aspekte.

Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama specijaliteta i osvježavajućih napitaka pripremljenih od strane talentiranih kulinarskih stručnjaka hotela Holiday. Večer će dodatno obogatiti tri vrhunske izvođačice – DJ KAZUMI, DJ LEA i SOULSAX, kao i posebno cabaret iznenađenje večeri. Također, bogate nagradne igre sponzora eventa pružit će dodatno uzbuđenje, a sretni dobitnici osvojit će vrijedne nagrade.

Event će započeti u 20.00 sati i trajat će do ponoći, pružajući posjetiteljima vrhunsku atmosferu, izvanrednu glazbu i jedinstveno iskustvo unutar CLUB prostora hotela Holiday. Ovo će biti nezaboravna noć koju će svaki posjetitelj ponijeti kao posebnu uspomenu na februarsku večer u Sarajevu.

Sarajevo Premium Nights Event je pravi izbor za ljubitelje vrhunske muzike, izvrsne zabave i uzbudljive atmosfere. Uživajte u jedinstvenoj večeri koja spaja najbolje od zabave i luksuza na jednom mjestu.

Za sve zainteresirane dostupan je limitiran broj ulaznica, a više informacija o kupovini istih možete dobiti putem e-maila info@sarajevopremium.ba, telefonom na brojeve +387 61 518 579 i +387 61 551 441 ili putem oficijelne web stranice www.sarajevopremium.ba.