Nakon uspjeha Nokie G42 5G So Purple, HMD, proizvođač Nokia telefona, predstavlja Nokiu G42 5G So Pink. Ovaj trendi ružičasti pametni telefon, vrijednosti ispod 250€ može se popraviti kod kuće i ima bateriju koja traje danima, 5G1 i jasnu trostruku AI kameru za snimanje kroz vaš dan.

Dolazi odmah nakon filma Barbie koji je također obojio svijet u ružičasto. Nokia G42 5G stiže u trendovskoj So Pink boji. Popravljiv je i s 5G vezom tako da možete slikati, dijeliti, kupovati, streamati, sve sa stilom.

Lars Silberbauer, direktor marketinga HMD Globala, doma Nokia telefona, rekao je: “Popravljiva i moderna – nova So Pink Nokia G42 5G ispunjava sve okvire. Djeluje dobro i još bolje izgleda. Zašto bi popravljivo trebalo biti dosadno? Ovaj 5G pametni telefon ima briljantan živopisan dizajn koji će ljudi, nadamo se, cijeniti.”

Izbjegnite skupe kvarove ili život s napuknutim zaslonom tijekom trenutnog porasta troškova života zahvaljujući našem novom So Pink telefonu koji se može popraviti kod kuće s iFixit kompletima DIY već od 24,95€ i praktičnim vodičima za popravak korak po korak. Možete popraviti zaslon, pokvareni priključak za punjenje ili zamijeniti pokvarenu bateriju i stražnji poklopac iz udobnosti vlastitog doma.

Baterija koja traje godinama

Kome trebaju baterije koje jedva traju cijeli dan? Ovaj uređaj ima izvanredne performanse baterije. S nevjerojatnim trajanjem baterije2 od 3 dana, baterija vaše Nokie G42 5G zadržat će 80% svog izvornog kapaciteta nakon 800 punih ciklusa punjenja3 – to je oko četiri godine punjenja i dolazi s 20 W USB-C brzim punjenjem.

Izdržljiv i siguran

Ovo je čvrst uređaj; zaslon je svijetao i jasan sa staklom Gorilla 3 i oznakom IP52 za zaštitu od vode i prašine. Strogo je testiran na izdržljivost na svakodnevne udarce. Stiže s Android™ 13 uz tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i 2 godine nadogradnji OS-a 4.

AI pametna kamera

Kamera od 50 MP radi s jednim od naših najpametnijih AI slika za snimanje jasnih fotografija, čak i u najtežim uvjetima. Portretni način rada stavlja vašu tačku fokusa u središte pozornosti, dok noćni način rada pomaže pri kvalitetnim snimkama nakon mraka koje se sve mogu vidjeti na HD+ zaslonu od 6,56 inča. A uz OZO 3D snimanje zvuka, vaši videozapisi zvuče jednako dobro kao što izgledaju.

Tako brzo

Dobiti odgovore. Podijelite fotografije. Kupujte, radite i igrajte se – šta god za vas značilo biti online, 5G1 povezivost koju pokreće Snapdragon® 480+ 5G mobilna platforma, brzo vas vodi gdje želite. Uz to, s puno memorije, hrpom prostora za pohranu i pametnom pozadinskom optimizacijom, možete bez problema skakati s jedne aplikacije na drugu.

Nokia G42 5G u So Pink biti ce dostupna krajem godine u 6/128Gb konfiguraciji za pohranu i memoriju vec od 249€.

Kompleti za popravak kod kuće kao i zamjenski dijelovi za Nokiu G42 5G dostupni su putem ovog linka.