Uspješna sarajevska modna agencija Nova maS je okončala sezonu Jesen/Zima uz spektakularnu novogodišnju modnu reviju održanu u Importanne centru. Čak 59 manekena predstavilo je renomirane brendove Lindex, Blukids, Carpisa i Tiffany.

Alma Musliović, direktorica modne agencije Nova maS, istakla je važnost osmijeha, ljubavi, sreće i, naravno, mode. Zahvaljujući podršci Importanne centra i Agencije We, svaki učesnik je dobio paketić te uživao u zabavi s Djedom Mrazom i poznatim dječijim voditeljem, Elvirom Hadžijamakovićem Lilom.

Musliović je izrazila zadovoljstvo rezimirajući 2023. godinu, ističući pet održanih modnih revija, snimanje reklama te podršku raznim humanitarnim projektima. Ona je naglasila da je Nova maS platforma koja promovira modu, humanost, solidarnost te se bori za opstanak i razvoj dječije mode u Sarajevu.

“Moja najveća nagrada je ljubav koju dajem i dobivam. Radost moje djece mi je najvažnija. Učiniti ih važnim i velikim – to je ono što me ispunjava”, zaključila je Musliović.