Stiže novi proizvod, HELL ENERGY COFFEE ledena kafa! U ovoj verziji sa slanom karamelom mogu uživati čak i ljubitelji kafe osjetljivi na laktozu. ENERGY COFFEE, omiljeni brend ledene kafe u aluminijskim limenkama, sada je dostupan u šest različitih verzija.

HELL je lansirao asortiman ENERGY COFFEE u tri ukusa tokom ljeta 2020. Visok kvalitet, pravi omjer mlijeka i ekstrakta kafe uz harmoničan ukus brzo su osvojili povjerenje potrošača, pa je očigledno došlo vrijeme da se asortiman proširi novim, uzbudljivim ukusima.

Neosporivi uspjeh koji uživa mađarski brend, koji također snabdijeva glumca Brucea Willisa energetskim napicima, je motivacija u potrazi za novim inovacijama. U proljeće 2021. HELL je kreirao proizvod ENERGY COFFEE Kokos za ljubitelje kafe bez laktoze, a sada je ledena kafa Slana Karamela novi dodatak popularnom portfoliju bez laktoze. Potpuno novi mliječni napitak donosi harmoniju slanog i slatkog u zgodnoj, ekološki prihvatljivoj aluminijskoj limenci od 250ml.

“Za naš novi proizvod odabrali smo jedan od najvećih poslastičarskih noviteta u posljednje vrijeme, a to je slana karamela izuzetno popularna u bombonama, čokoladama, pecivima i sladoledima. Predstavlja vrhunski užitak za sve. Slana i slatka harmonija sa ukusnom kafom čini je odličnom za početak dana ili zamjenom za desert nakon ručka, bilo da se konzumira topla ili hladna. Naš novi latte je dio asortimana bez laktoze, tako da je odličan izbor za naše potrošače osjetljive na laktozu.” – istakli su iz kompanije HELL ENERGY.

Nova ledena kafa, kao i ostatak asortimana, napravljena je od pravih ekstrakta kafe arabika i robusta, bez konzervansa i umjetnih boja, te sadrži 40 mg/100 ml kofeina.

Sa ENERGY COFFEE, HELL je dostupan u 20 zemalja, uključujući Bosnu i Hercegovinu,  Hrvatsku, Grčku i Ujedinjeno Kraljevstvo.