Energetski napici su funkcionalna bezalkoholna pića i odličan izbor za one koji uče, voze, rade ili iz bilo kojeg drugog razloga trebaju dodatni poticaj da daju najbolje od sebe. Potrošači energetskih napitaka širom svijeta, pa tako i u BiH, znaju da kada žele renomiran i kvalitetan energetski napitak traže HELL ENERGY. Vrhunski proizvodi bez konzervansa, obogaćeni sa 5 vitamina B, je nešto što nudi HELL ENERGY, mađarska kompanija za proizvodnju energetskih napitaka.

Potrošači u Bosni i Hercegovini najradije biraju HELL ENERGY što dokazuje i vrhunska pozicija kompanije sa više od 30%* tržišnog udjela u BiH. Police i frižideri u marketima i prodavnicama obiluju HELL proizvodima, jer HELL ENERGY ima najbogatiji portfolio proizvoda u oblasti energetskih napitaka na tržištu.

Bilo da odaberete HELL ENERGY Klasik, Jabuku, Crveno grožđe ili najnoviji iz porodice – HELL ENERGY Lubenicu, uvijek znate da dobijate kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni, odnosno odličan omjer kvalitete i  vrijednosti.

Svaka limenka iz HELL ENERGY portfolija može biti odlično rješenje kada vam je potrebno malo dodatne energije kako biste uspješno završili svoje obaveze. Koliko jedna limenka HELL ENERGY napitka sadrži kofeina označeno je na svakom proizvodu, a ta količina iznosi 32 mg/100ml što je u skladu sa onim što predlaže Evropska unija. To znači da jedan HELL napitak sadrži 80 mg kofeina što je ekvivalentno količini kofeina koja se nalazi u šoljici srednje jake kafe. Kao odgovoran proizvođač, kompanija preporučuje jedan energetski napitak dnevno, isključujući djecu, trudnice i žene koje doje, kojima se energetski napici ne preporučuju.

U cilju poboljšanja zdravlja ljudi svaki proizvod iz portfolija HELL ENERGY sadrži 5 vitamina B. Vitamin B2 pomaže u održavanju zdravog vida; B3 pomaže u održavanju zdrave kože; B5 podstiče mentalne performanse; B6 pomaže u smanjenju umora, a B12 pomaže metaboličkim procesima koji proizvode energiju.

Kada govorimo o HELL-ovom portfoliju proizvoda, neizbježno je spomenuti i HELL ENERGY COFFEE, ledene kafe na bazi mlijeka. Tokom ljeta 2019. na tržištu je predstavljena HELL ENERGY COFFEE u tri varijante: Latte, Capuccino i Slim Latte, a 2021. godine lansirana su još dva ukusa – Double Espresso i Coconut ukus bez laktoze. Potrošači u BiH u posljednje vrijeme imaju priliku isprobati ENERGY COFFEE ukus slane karamele (Salted Caramel), novi dodatak popularnom portfoliju bez laktoze. Zahvaljujući sopstvenom proizvodnom pogonu, vrhunske ledene kafe se prave po najstrožim propisima o bezbjednosti hrane sa pravim ekstraktima arabika i robusta kafe i to bez konzervansa.

Kompanija HELL uvijek osluškuje potrebe potrošača i stoga uvijek ima nove ideje i proizvode kako bi zadovoljila i pružila svojim kupcima širok asortiman proizvoda kako bi svako mogao pronaći limenku tekuće energije koja najbolje odgovara njegovom afinitetu. Tutti-fruti, jabuka, crveno grožđe, kokos ili slana karamela, energetski napitak ili energetska kafa, izbor je na vama. Trenutne potrebe potrošača i dalji razvoj poslovanja imat će i dalje ključnu ulogu u razvoju HELL portfolija energetskih napitaka jer HELL teži samo izvrsnosti i zadovoljnim potrošačima, što je je dobro utvrđen i veoma uspješan razvojni put kompanije HELL ENERGY.