LovU Connected je više od običnog parfema – to je mirisna priča koja povezuje srca zaljubljenih!

Prve note su slatko-svježe, poput prvog susreta zaljubljenih. Miris citrusnog voća koje je u njegovoj osnovi – mandarina. Voće koje podsjeća na uzbuđenje prvog pogleda.

Dok se parfem polako razvija na koži, otkriva svoju srednju notu – nježan buket cvjetova ruže, koji simbolizuje dubinu osjećanja i povezanost između dvoje ljudi. Ruža, taj cvijet ultimativne ženstvenosti, zajedno sa svježom mandarinom, stvara harmoniju mirisa koji se stapaju kao dva srca koja kucaju u istom ritmu.

Drvene note sandalovine u posljednjoj noti doprinose toplini i dubini mirisa, stvarajući osjećaj sigurnosti i povezanosti koji traje.

I zato, LovU Connected nije samo parfem, već je i obećanje. Obećanje povezanosti koja se osjeća u svakom trenutku i mirisu koji podsjeća na najljepše ljubavne priče.

Duboko vjerujemo da miris može prenijeti emocije i zato neka za ovaj Dan zaljubljenih vaša ljubav bude mirisna priča koja se pamti.

Potražite novi LovU Connected parfem u Avon brošuri od  po cijeni od 37,90 KM, a možete ga pronaći i u Avon online brošuri na www.avon.ba.