Na Festivalskom trgu 29. Sarajevo Film Festivala, održan je Gala evening L'Oréal, jedinstveni događaj koji je okupio brojne poznate ličnosti – ljubitelje ljepote iz svijeta filma, umjetnosti, dizajna, novinare, influensere…

L'Oréal Paris slavi ljepotu već godinama. Kreativnost, moda i različitost oduvijek su u fokusu ovog svjetskog brenda koji dijeli jedinstvenu viziju ljepote, uz podršku brojnih ambasadora kao što su Eva Longoria, Helen Mirren, Jane Fonda, Julianne Moore, Elle Fanning… Nevjerovatne karijere i harizmatične osobine ambasadora odgovaraju motu Jer vi to zaslužujete, univerzalnoj poruci koja osnažuje žene već 40 godina.

Prisutnima su se na događaju obratili Sebastian Aubert, General Manager Consumer Products Division, L'Oréal Adria-Balkan i Emir Smailbegović, Commercial Director L'Oréala BiH, iskazavši zadovoljstvo svojim partnerskim odnosima s najvećom filmskom smotrom u regionu, Sarajevo Film Festivalom.

Gosti su uživali u zakusci, različitim delicijama i pićima, te energičnom i jedinstvenom muzičko-scenskom performansu, maestralnoj izvedbi Sax ‘n’ Groove koji čine DJ i saksofonista, a čiji je moto Naša energija nema granice.

Nakon sjajnog dvojca, uslijedio je spektakl, Mirror Ballet show. Radi se modnoj i elegantnoj koreografiji s elementima baleta i unikatnim kostimima balerina, koji daju futuristički momenat tradicionalnom baletskom performansu.