L’Oréal Paris je mnogo više od brenda posvećenog samo ljepoti. To je brend koji daje moć ženama i pruža im podršku širom svijeta, kako uz pomoć najsavremenijih proizvoda – iza kojih stoje vrhunska naučna dostignuća, tako i kroz inicijative i partnerstva kroz koje pokreće i unapređuje dijalog na temu jednakih prava i samopouzdanja.

Čuveni slogan „Jer ja to zaslužujem“, koji  je skovan davne 1971. godine nije ništa manje relevantan danas. To je misija brenda, koja će biti ostvarena tek onda kada više ne bude trebalo podsjećati žene na to koliko su vrijedne. Do tada je L’Oréal Paris tu da ruši barijere između žena i njihovih ambicija i zajedno s njima mijenja svijet nabolje.

Ovaj brend je prisutan na najekskluzivnijim događajima širom svijeta, personificirajući glamur i žensku snagu. Od Kanskog festivala, preko čuvenog defilea na Nedjelji mode u Parizu, do raznih dešavanja na kojima su u fokusu globalne ambasadorice brenda, L’Oréal Paris koristi modne piste i crveni tepih kao platformu za promoviranje vrijednosti koje su u samom srcu brenda: žensko osnaživanje, ženstvenost i feminizam, inkluzivnost i raznolikost.