Još samo nekoliko dana do Gaming festivala sa omiljenim Youtuberima u Sarajevu!

U subotu, 17. septembra u sklopu “Sarajevo Loading Festivala” u Dom mladih dolaze omiljeni influenseri i youtuberi koji će zasigurno donijeti mnogo radosti i nezaboravnu zabavu za sve ljubitelje Esport sadržaja svih uzrasta.

Loading Festival je community event koji okuplja neka od najvećih community imena iz gaming, game design, video blogging, live streaming sektora kao i mnogobrojne poznate ličnosti s društvenih mreža u tom sektoru!

Organizatori su se potrudili da apsolutno svi posjetioci dožive ugođaj kakav je svojstven ovakvim eventima.

Kroz ovaj jednodnevni event posjetioci će moći da gledaju i prate takmičenja i borbu između najboljih u nekim od najpoznatijih esports naslova, te da se opuste uz casual gaming opcije u manjim dijelovima eventa.

Takođe, noviteti su i Warzone Sarajevo strijeljana te Casual gaming zona gdje posjetioci mogu isprobati omiljene igre.

Ove godine sa nama su :

NEDIM LEPIĆ

SAM ÇAKMAK

FIXEDINHO

IMPERATOR FX

VANIMY

HRAPA CREED

NUNI

LAMIJA TANOVIĆ

GAMEINSTRUKTOR

Također, takozvane fun zone za djecu ovaj event će učiniti posebnim s ciljem približavanja ovog sektora publici u Bosni i Hercegovini i šire, pokazujući fanatičnu strast i želju konzumenata da ovaj sektor oživi i na našim prostorima.

Želimo da ovaj event postane priča koja će kroz godine odjekivati i biti jedan od prvih naznaka oživljavanja esports industrije u Bosni i Hercegovini, te da motiviše sve mlade osobe koje vide svoju budućnost u ovome da poduzmu korake kako bi to dostigli.

Pored svega, ne propustite sjajnu priliku da upoznate omiljene ličnosti iz svijeta gaminga i zabave, te da provedete tu subotu na zabavan način – jer ovo je više od gaminga, više od zabave!

Podsjećamo da su karte za Sarajevo Loading Festival trenutno dostupne putem platforme kupikartu.ba gdje kupci imaju priliku dobiti dodatne nivoe pristupa i nagrada kupovinom Premium ili VIP karata, dok mališani do 5 godina starosti imaju pravo besplatnog ulaza u pratnji roditelja da bi se zabavili na jednom od najvećih gaming događaja u BiH.

Posjetioci koji ne uspiju kupiti kartu online na vrijeme istu mogu kupiti na licu mjesta za vrijeme samog događaja.

Za više informacija posjetite www.loadingfest.ba, te društvene mreže Facebook Instagram.

NE PROPUSTITE NAJVEĆI GAMING FESTIVAL GODINE!