Jeste li znali da su ruževi za usne najpopularniji proizvodi za šminkanje? Nijedan drugi proizvod ne može tako značajno uticati na cjelokupan izgled kao ruž za usne. Ruž za usne je neizostavni dio make-up rutine skoro svake žene, ali nije svaki ruž podjednako dobar. Veliki broj žena i djevojaka voli ruževe s mat završnicom, ali često se dogodi da takvi ruževi dodatno isušuju usne.

Kompanija Avon mislila je na vaše usne i zato vam predstavljamo novi Hydramatic mat ruž za usne – prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom koji ćete obožavati. Ovaj ruž njeguje vaše usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Ako su vaše usne suhe, za vas je najbolji hidratantni ruž za usne. Hydramatic mat ruž sadrži više od 50% sastojaka koji hidratiziraju i štite kožu. Vaše usne su odvažne i hidratizirane u isto vrijeme zbog posebnog mat efekta s hijaluronskom kiselinom. Zaboravite na osjećaj suhoće i uživajte u raskošnoj boji s mat završnicom, koja dodatno njeguje usne!

Očarajte sve oko sebe lijepim usnama s novim Hydramatic mat ružem koji će ih učiniti senzualnim. Uživajte u dugotrajnom efektu i širokom spektru dostupnih boja.

Novi Hydramatic mat ruž za usne dostupan je u Avon brošuri od 1. marta po cijeni od 13,50 KM.